Voor de leuke webshop Zalando, waar je online damesschoenen kan kopen, en nog veel meer andere leuke dingen, mocht ik een paar producten uit testen. Zalando heeft namelijk naast schoenen ook make-up en verzorgingsproducten. Ik heb 4 dingetjes uitgekozen om voor jullie te testen. Een lippenbalm van Tokyo milk, een lippenbalm van Burts Bees, een body butter van Yes to tomatoes en een nagellakje van Pieces. Ik had al vaker van de producten gehoord, die ze daar verkochten, dus hier was ik wel benieuwd naar.

Als eerste ga ik jullie iets vertellen over de truly terrific body butter van Yes to tomatoes.

De body butter zit in een grote pot (25o ml) met een handige draaideksel. Er zit echt heel veel in, wat betekend dat je er lekker lang mee doet! Ik was erg benieuwd naar de producten van Yes to.. Ik koos voor de tomaten lijn, omdat ik wel benieuwd was hoe de body butter zou ruiken. Hij ruikt wel een beetje naar tomaten, maar niet overheersend, dus dat is wel lekker.

De body butter heeft een fijne substantie, het is een lekker dikke crème, maar niet te dik. Je krijgt het makkelijk uit de pot, en je kan het lekker in je huid masseren. De body butter trekt vrij snel in, maar de geur blijft nog een tijdje hangen. Ik krijg er een lekker zachte huid van, en voel me weer lekker verzorgt.

Pluspunten:

  • Grote pot
  • Fijne geur
  • Verzorgt goed
  • Andere lijnen van Yes to

Minpunten:

  • Prijs (€11,95)

 

Dan ga ik jullie iets vertellen over de Tokyo milk bon bon lipbalm in Iced green tea. Een merk waar ik zelf nog nooit van gehoord had, maar door het leuke uiterlijk wilde ik deze ook!

Het doosje waar de lipbalm in zat, was echt super schattig. Er stonden japanse meisjes enzo op. En er zaten ook mooie glitters op! Ik heb de lipbalm in de ‘smaak’ iced green tea oftewel groene thee. Ik vond het op de site een beetje duidelijk aangegeven, je hebt namelijk meerdere lipbalms van tokyo milk en er stonden geen smaken bij. Ik heb deze dus op de gok genomen, omdat ik deze er het leukste uit vond zien.

Ik vind de verpakking van de lipbalm heel chic. Er staat op de grijze dop, tokyo milk, dan het logo en dan by margot elena. De lipbalm smaakt echt naar groene thee! Als ik deze lipbalm op smeer, lijkt het net of ik groene thee heb gedronken! Echt heerlijk vind ik, want ik vind groene thee lekker. Als je hier niet van houdt, moet je deze smaak niet nemen. De lipbalm verzorgt mijn lippen heel goed. Ik krijg er zachte lippen van als ik droge lippen heb. Iets minder is dat de verpakking wat minder hygienisch is.

Pluspunten:

  • Heerlijke smaak
  • Veel keuze
  • Leuk uiterlijk
  • Verzorgt goed
  • 7,3 gram

Minpunten:

  • Prijs (€12,95)
  • Niet zo hygienisch

 

Dan was ik ook nog erg benieuwd naar de lipbalm van Burt’s bees. Ik had hier namelijk al veel over gehoord/gelezen. Ik heb hem in de smaak mango, heerlijk voor de zomer!

Burt’s bees is vooral in het buitenland erg bekend, maar sinds een tijd ook bij ons. In de lipbalm van Burt’s bees zit bijenwax verwerkt waardoor je lippen extra zacht moeten worden. Natuurlijk wilde ik dit graag uittesten! Het uiterlijk vind ik wel leuk, lekker opvallend, met (ofcourse) een bijtje erop.

De lipbalm is gewoon transparant en laat mooie verzorgde lippen achter. Hij ruikt echt naar mango, wat ik heerlijk vind. De lipbalm verzorgt mijn lippen echt super, ik krijg er echt hele zachte lippen van, wat beloofd wordt, is zeker waar! Ik weet niet of het aan de ingredieënten ligt, maar zachte lippen heb ik zeker. De geur blijft een tijdje hangen, dus je moet er wel van houden. Ik ben in ieder geval erg tevreden over deze lipbalm en snap nu waarom iedereen hier zo tevreden over is.

Pluspunten:

  • Prijs (€3,95)
  • Fijne geur
  • Verzorgt goed
  • Andere soorten

Minpunten:

  • Sterke geur

 

Als laatste ga ik het hebben over een Pieces nagellakje, in de kleur Midnight mist.

Ik wil het eerst even over de verpakking van dit nagellakje hebben, ik kreeg namelijk een doosje, met daarin alle producten, de nagellak zat enkel in een plastic zakje. Hij had gelekt.. Gelukkig niet zo erg, maar er zat een duidelijke nagellak vlek op de zijkant van het flesje. Dit heb ik weggehaald met nagellakremover. Het lijkt me dus dat dit nagellak niet goed dicht zat, en daardoor dus gelekt heeft. Wat erg jammer is. Maar nu naar de nagellak zelf.

Het kleurtje was heel moeilijk op de foto te zetten, het is een grijs/zilver lakje, met een paarse gloed erin. Ik vind de kleur erg mooi en de shimmer hou ik van! De substantie van dit lakje vind ik minder, het lakje is erg dik en lakt daarom moeilijk. Je krijgt snel van die bobbeltjes in je nagellak en dat is minder net. Voor de rest blijft dit lakje wel goed zitten met een base- en topcoat. Maar voor de prijs is dit lakje prima!

Pluspunten:

  • Mooie kleur
  • Prijs (€2,95)
  • Veel kleurkeuze

Minpunten:

  • Slecht verpakt
  • Dikke substantie

 

Al met al vind ik de producten van Zalando erg fijn! Je kunt er producten kopen die niet overal verkrijgbaar zijn. Ik kan je vooral de lipbalms en de body butter aanraden. Maar de nagellak is ook erg leuk voor zijn kleine prijsje! Het leuke is, is dat bij Zalando er gratis verzending en retour is. Ook heb je je producten snel in huis. Kijk voor meer informatie op www.zalando.nl.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. De verpakking houdt mij echt tegen als het deze webshop betreft, ik hoor van iedereen dat alles onbeschermd binnenkomt in een schoenendoos 🙁

  2. Wat leuk!
    Ik heb toevallig net ook een artikeltje online gezet van Zalando! :mrgreen:

    jij hebt ook fijne producten besteld zeg.
    Leuk!

  3. Burt’s bees heb ik al een aantal keren in mijn handen gehad.. wie weet moet ik hem de volgende keer maar eens aanschaffen (A)

Plaats een reactie