Advertorial
Met kerst en oud en nieuw in het vooruitzicht is het niet alleen belangrijk om een mooie outfit te hebben, maar ook je haar moet op en top verzorgt zijn. De vernieuwde stylingproducten van Andrélon helpen je een heel eind op weg naar dit super feestelijke kapsel.

De stylingproducten zijn onderverdeeld in zes verschillende lijnen op basis van het resultaat dat je wilt creëren. Op de verpakking wordt duidelijk aangegeven hoe jij het gewenste resultaat kunt krijgen en hoe sterk de fixatie is. En wij vrouwen houden nou eenmaal van duidelijkheid

Met de producten uit de Andrélon fantastische fixatie-lijn, blijft je haar de hele dag in model. De fantastische fixatie mousse geeft het haar extra volume en beschermt je haar tegen de hitte van onder andere de föhn. Fixeer je coupe vervolgens met de fantastische fixatie hairspray.

Natuurlijk is er ook een lijn voor de perfecte krullen. Namelijk de Andrélon perfecte krul-lijn. Deze producten geven je krullen een langdurige veerkracht en zorgt ervoor dat ze niet gaan pluizen. De mousse zorgt voor extra versteviging en de perfecte krul booster spray accentueert je krullen, zonder ze hard en plakkerig te maken.

Heb jij net geen krullen, maar een prachtige slag in je haren, dan kun je gebruik maken van de producten uit de Andrélon spectaculaire slag-lijn. De mousse accentueert je slag in het haar en de hairspray zorgt voor flexibele fixatie.

De producten uit de Andrélon schitterend steil-lijn voorkomen pluis en statisch haar en zorgen voor heel steil haar. De mousse en heat protect mist beschermen het haar tegen hitte van de föhn of steiltang.

Wil jij wel wat volume in je haar? Dan kun je gebruik maken van de producten uit de Andrélon verrassend volume-lijn. Door gebruikt te maken van de volume lift-up mousse en hairspray creëer je vol en lcuhtig haar. Voor extra volume kun je de volume lift-up paste gebruiken. De duo mist zorgt er voor dat je haar een volumeboost krijgt vanaf de haaraanzet, en maakt je haar extra zacht. En met de beach effect spray krijgt je haar een stoere beachlook!

Ten slotte heb je nog producten die zijn geschikt voor korte kapsels of kapsels met laagjes. Namelijk de producten uit de Andrélon super style-lijn. Met de super style mousse accentueer je de laagjes, en door de shaper te gebruiken creëer je een warrig effect. Je lok kun je in model brengen met de wax.

Win!
Nu begrijp ik heel goed dat de jullie interesse naar deze producten flink is gegroeid. Als dat zo is heb ik goed nieuws, één van jullie kan namelijk een pakketje winnen met daarin de volgende producten:

  • Fantastische fixatie haarspray
  • Fantastische fixatie mousse
  • Verrassend volume mousse
  • Verrassend volume duo mist spray
  • Super style shaper

Wil jij kans maken op dit leuke pakket?
Doe dan het volgende:

  • Laat een reactie achter onder dit artikel waarin duidelijk staat dat je meedoet.
  • Volg mij op bloglovin en ‘like’ dit bericht.
Voor een extra kans:

 

Het lijkt me ook heel leuk als de winnares een review over de producten wil schrijven voor glambeauty! Je kunt meedoen tot maandag 26 december 23.59 uur. Dan maak ik 27 december de winnares bekend! Succes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

47 reacties

  1. Wat een leuke actie ! Ik heb 1 styling product van Andrélon, maar kan de rest ook goed gebruiken ! ^^ Dus ik doe heel graag mee 🙂
    Ik volg je op bloglovin & heb je post geliked!
    Ik volg je ook al een tijdje op twitter & heb getweet @maaiketaartje !
    Succes voor andere (komende) deelnemers! 🙂

  2. ik doe mee ! heel leuk , dat kan mijn haar wel gebruiken. ik volg je met bloglovin en het het artikel geliked.
    veel liefs xx

  3. Je kunt via Bloglovin niet zien wie je volgt en dus ook geen winnaar selecteren! Winacties via Bloglovin kunnen niet.

    • Je kunt het inderdaad niet precies zien, maar deze winactie gaat niet via bloglovin. Je moet me daar wel volgen en liken, en de meeste mensen zijn zo eerlijk om dat gewoon te doen. Ik kan natuurlijk zien hoeveel mensen het geliked hebben en hoeveel mensen zeggen dat ze dat gedaan hebben. De winnares selecteer ik via http://www.random.org, dat is willekeurig.

  4. ik volg je via bloglovin en heb het artikel geliked..
    ik doe dus mee xx

  5. Wat leuk! Ik doe ook mee 🙂 Ik volgde je al via bloglovin’ en heb het artikel geliked, en ook nog eens getweet! 🙂

  6. Hoi , leuke winactie ! Ik volg je via bloglovin en heb het artikel geliked hihi x

  7. gave actie zeg!
    ik doe graag mee
    volg je op bloglovin en heb dit geliked!
    hopen dat ik win!
    xx

  8. Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin’ en heb dit artikel geliked.

  9. Ik doe graag mee met deze actie.. Andrelon heeft fijne producten!!!

  10. IK doe graag mee (: zo te horen zijn het goeie producten. En ik ben wel zeer benieuwd geworden (: Ik volg je op bloglovin en heb het bericht ook geliked (Jana Peeters) xx

  11. Wat leuk, ik doe mee! Ik volgde je al op bloglovin en heb dit bericht geliked. Als ik zou winnen zou ik het super leuk vinden om de producten te reviewen! Ik kan ze goed gebruiken, want toevallig zijn bijna al mijn haarproducten net op

  12. Wat leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked.. liefs

  13. superleuke winactie! ik doe mee! ^^ ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked. (:

  14. Ik doe mee! ik ben benieuwd naar de producten!
    Ik volg je via bloglovin & ik heb geliked!

    ~XXX~

  15. Wat een megaleuke actie, mijn haar wat eigenlijk nooit zo wil kan hier misschien goed mee in bedwang gehouden worden??? Zou wel tof zijn!
    ik volg je blog al een tijdje en heb dit artikel natuurlijk een love gegeven!
    Daarnaast heb ik een tweet geplaatst:
    https://twitter.com/#!/rilana213/status/150882208649977857

    En… ik zou heel graag mijn bevindingen met deze haarspullen met je willen delen, dus die deal staat zeker als ik mocht winnen!! dus nu maar duimen dat ik de lucky lady mag zijn.
    Bij deze wil ik iedereen natuurlijk nog hele fijne dagen wensen en een heel goed 2012, waar we nog veel van je blog mogen gaan genieten!
    Groetjes
    Rilana

  16. Fabienne Voncken Reageer

    Super leuke actie! Eindelijk wat ik nodig heb, ik kan mijn haar nooit goed in model krijgen en houden! 🙂
    Dit is echt een super kado…de winnares mag zich echt gelukkig prijzen! 😀
    Ohhh ik ga zo hard duimen, zou zo graag die lekkere spulletjes willen gebruiken! 😀

  17. ook ik volg je via bloglovin en wat een superleuke actie om die producten te mogen weggeven voor ons om te winnen natuurlijk 😀 wat zou ik deze graag winnen
    moet over een paar weekjes bevallen…. dan kan ik t als t moet ff snel nog in model brengen….

  18. Leuke actie, ik doe graag mee en ben bereid een goede review te schijven!

  19. Annemarie Dales Reageer

    Heel graag doe ik mee! Ik ben vooral heel benieuwd naar de volume producten.

  20. IK DOE MEE!!! 😀 Heb alles gedaan wat ik moet doen en i like it!

  21. heb beide gedaan , en nu nog de hoop op zo,n mooi pakket. want dan gaat mijn haar er weer lekker fris en glanzend uitzien

  22. Pingback: Fijne kerst! - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie