Kennen jullie het apothekers merk Boots No7 al? Pas geleden hebben zij hun make-up lijn vernieuwd en natuurlijk was ik daar benieuwd naar. Ik ben het merk tegen gekomen in Engeland, maar in Nederland had ik het nog nooit gezien. Vandaag laat ik jullie vier producten uit de nieuwe lijn zien.
 Untitled2230_zpsfc1a63b4.png
Boots No7 heeft een ruim assortiment aan producten.
 Untitled2231_zps551b409e.png
Hierboven zie je de Lash Adapt mascara (โ‚ฌ12,95), de Stay perfect eye shadow trio in Beside the sea (โ‚ฌ10,95), de Moisture Drench lipstick in Cameo (โ‚ฌ11,95) en de Stay perfect amazing eyes pencil in Black (โ‚ฌ7,95).

 Untitled2233_zpsdf5772b2.png
De Lash Adapt mascara heeft een erg prettig, stevig borsteltje. Toen ik deze mascara voor het eerst gebruikte was ik al meteen fijn. Hij scheidt mijn wimpers erg goed en laat geen klontjes achter. Ik krijg er mooie, lange en vooral zwarte wimpers door. Je kunt deze mascara heel erg goed opbouwen. Hij maakt mijn wimpers echt heel erg mooi. Ik heb denk ik een nieuwe favoriet gevonden, sinds ik deze mascara heb getest, gebruik ik hem iedere dag. Dit vind ik zeker een aanrader en de mascara heeft ook een prima prijs!

 Untitled2234_zps93522710.png
De Amazing eyes pencil heeft twee kanten. Aan de ene kant zit het potlood en aan de andere kant een sponsje, waardoor je het lijntje eventueel iets zou kunnen vervagen. Ook over dit potlood ben ik erg te spreken. Hij geeft een goede zwarte kleur af. Hij is heel mooi voor op je ooglid. Op mijn waterlijn vind ik hem niet zo goed, daar geeft hij een stuk minder kleur af. Maar deze is echt super fijn om een mooi lijntje boven mijn oog te trekken. Doordat het een potlood is, kun je veel makkelijker een recht lijntje trekken. Ook kunnen je hem mooi vervagen met je oogschaduw door het sponsje. Ook dit product vind ik zeker een aanrader.

 Untitled2235_zpseb85bc51.png
De eyeshadow trio vind ik erg mooi. Dit is de kleur Beside the sea en bevat een grijze, groen/turkoois en een blauwe kleur. Alle kleuren bevatten shimmer. Toen ik deze oogschaduw ging uitproberen, werd ik echt verbaasd door de pigmentatie. Jeetje, dit trio bevat zeker een boel pigmentatie! De kleuren voelen erg zacht aan en zijn goed met elkaar te combineren. Ook bevatten ze weinig fall out. Zelf zou ik de kleuren niet overdag dragen, daarvoor vind ik ze te opvallend, maar voor een feestje is dit trio zeker geschikt. Er zijn ook nog andere kleuren combinaties!

 Untitled2236_zps5d30fc6e.png
De Moisture Drench lipstick heeft een chique verpakking. Helaas was de dop bij mij een beetje beschadigd aangekomen. Maar desalniettemin is de uitstraling erg mooi. De kleur Cameo vind ik helaas wat minder. Het is een fel roze lipstick met een frosty finish. Zulke lipsticks staan gewoon niet zo mooi bij mij. De kwaliteit van de lipstick vind ik wel erg fijn. Hij voelt prettig aan op mijn lippen en ik heb ook het idee dat hij goed hydrateert. De lipstick is ook erg goed gepigmenteerd en blijft prima zitten. Nee, hij gaat niet een hele dag mee, maar een paar uurtjes zeker wel. Jammer van de kleur, maar gelukkig zijn er nog andere kleuren van deze lipstick!

 Untitled2237_zpsada88f28.png
Links het oogpotlood, zoals je kan zien is deze lekker zwart en goed gepigmenteerd. Daarnaast zie je het oogschaduw trio, ook deze hebben een prachtig pigment. En ten slotte de lipstick die ook erg goed gepigmenteerd is.

 Untitled2238_zps594b7a31.png
Ik heb nog even een look gemaakt waarbij ik alle producten heb gebruikt!

 

Ik vind alle producten heel erg fijn en zeker aan te raden. Al zou ik zelf misschien andere kleuren hebben gekozen voor het oogschaduw trio en de lipstick. De kwaliteit is heel erg goed, dus als je de make-up van Boots No7 eens tegenkomt, zou ik er zeker naar kijken.

Boots No7 make-up is verkrijgbaar bij de Boots apotheken (kijk hier voor vestigingen bij jou in de buurt) of via de website.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Erg mooie producten, je ooglook ziet er erg mooi uit ^^! De lipstick doet me denken aan lovely rose van de oude catricelijn

  2. Ahw, je ooglook is erg mooi! De producten zien er best goed uit, ik vind die lipstick ook wel mooi. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een Boots hier in de buurt gezien.. ๐Ÿ˜ณ

  3. wow die swatches <3 prachtige shimmer! ik kende het merk al wel, maar ben nieuwsgierig naar hun nieuwe producten ๐Ÿ™‚

  4. Dat oogschaduwpalletje heeft pretty kleurtjes zeg! Niet helemaal herfst .. meer lente proof, maar wel mooi. Die lipstick staat je goed!

  5. Wat een mooie producten en look! De kleuren van het oogschaduw palette en de lipstick vind ik heel erg mooi.

  6. Ik moet zeggen dat ik de producten op de swatch niet zo mooi of spetterend eruit vind zien, maar op de fullface foto daarentegen weer wel, mooie look ๐Ÿ˜€

  7. De look die je ermee hebt gemaakt = leeeuk! Echt leuk om te zien ook, want dit merk ben ik ook in London tegen gekomen.. maar niets meegenomen, omdat ik twijfelde over het pigment! Toch best jammer, want okรกy ziet het er echt absoluut uit!

  8. Ziet er mooi uit ๐Ÿ™‚ kende het merk alleen helemaaaal niet ^^
    Je hebt een erg mooie look gemaakt zeg! ๐Ÿ™‚

Plaats een reactie