Afgelopen woensdag reisde ik weer eens af naar Amsterdam samen met Tedje voor het kerstevenement van The Body Shop. Ik was heel erg benieuwd naar dit evenement, want ze zouden ons de nieuwe kerstlijn laten zien! Hierin komen zowel heerlijke bodyproducten als make-upproducten uit. Vandaag geef ik jullie een impressie van het evenement en zal ik wat meer vertellen over de producten die jullie kunnen verwachten! En geloof me, ze zijn stuk voor stuk heerlijk!
 Untitled2333.png
The Body Shop brengt drie verschillende geurlijnen uit voor de kerst. Namelijk de Cranberry Joy, die heerlijk fruitig is. De Vanilla Bliss, die heerlijk neutraal ruikt en Ginger Sparkle, die wat kruidiger is. Hierboven zie je links onder de lip domes (€5,50), een vochtregulerende lippenbalsem met een subtiele glinstering. Daarnaast zie je de Hand lotion (€10,-), die zorgt ervoor dat de huid zacht en soepel aanvoelt. Je kunt deze fijn in combinatie gebruiken met de Hand Wash (€6,-), die je handen reinigt op zachte wijze.

 Untitled2334.png
Met de Body Polish (€10,-) scrub je je huid op een zachte wijze. Ze hadden alle producten echt prachtig uitgestald en daardoor was het ook lekker overzichtelijk!

 Untitled2335.png
Eén top product van The Body Shop vind ik altijd toch wel de body butters! Natuurlijk komen er in deze kerstlijn ook weer bodybutters (€16,-) uit in de drie geuren. De body butters zorgen ervoor dat de huid heerlijk soepel en zacht wordt. Wees er wel snel bij want ze zijn maar een beperkte periode verkrijgbaar!

 Untitled2336.png
Een heel erg feestelijk product is de shimmer lotion (€10,-). Dit is een bodylotion die je laat stralen! Perfect voor de feestdagen natuurlijk.

 Untitled2340.png
Mmm, cranberry!

 Untitled2345.png
Er worden ook nog schattige soaps (€3,50) uitgebracht.

 Untitled2346.png

 Untitled2337.png
Deze schattige cadeautjes lagen er ook nog! Dit is het Fruit & Nuit lip trio (€15,-). In deze knalbonbon zitten drie lip butters.

 Untitled2338.png
Wat ook pas nieuw is bij The Body Shop zijn de Flavoured Lip glosses (€7,-) in twaalf verschillende smaken.

 Untitled2339.png
En dan de prachtige make-upproducten! The Body Shop brengt twee verschillende kleurlijnen uit (Smoky Copper & Smoky Moonstone) met daarin verschillende producten. De 4-step smoky eyes palette (€25,-) bevatten beide bruin tinten. Moonstone is wat koeler bruin dan Copper die echt warme tinten bevat. Er worden ook nog vier Mettalic eye definer pencils (€8,50) uitgebracht, die je ogen mooi accentueren. De Colourglide shine lipsticks (€12,-) zijn er in vier verschillende tinten. Prachtig voor de feestdagen!

 Untitled2341.png
Een pareltje uit deze collectie vind ik toch wel de Dazzling Rocks (€25,-). Deze glinsterende koper- en goudkleurige parels geeft je wangen en decolleté een mooie glans voor de feestdagen.

 Untitled2342.png
Voor het aanbrengen van deze Dazzling Rocks hebben ze een Slanted Kabuki brush (€17,-) uitgebracht. Deze is heerlijk zacht!

 Untitled2343.png
Ten slotte worden er ook nog twee verschillende varianten van The Sparkler (€15,-) uitgebracht. Ze zitten in een handige verstuiver en zijn dus makkelijk aan te brengen.

 Untitled2344.png
Ik werd ook nog opgemaakt met de prachtige producten!

 

Natuurlijk kregen we ook nog een goedgevulde goodiebag mee!
 Untitled2347.png

 Untitled2348.png
Allereerst deze heerlijke kerstkoek, die ik natuurlijk met genoegen op eet! Ook zat er nog Warming Joy Tea in.

 Untitled2349.png
De hand lotion heb ik in de geur Vanilla Bliss en ik kreeg ook nog een prachtige shimmer lotion in de geur Cranberry Joy.

 Untitled2350.png
Ook kreeg ik de prachtige Dazzling Rocks en de bijbehorende Slanted Kabuki brush.

 Untitled2351.png
Het 4-step smoky eyes palette heb ik in de kleur Smoky Moonstone.

 Untitled2352.png
Ten slotte zat er nog een leuke kerstvijl in (altijd handig!), een Metallic eye definer pencil in de kleur Copper Brown en nog een nieuwe lipgloss in Coconut.

 

Ik ben heel erg goed verwend en heb een super leuke dag gehad. Ik wil nogmaals The Body Shop bedanken voor dit super leuke en gezellige evenement! Naar welke producten zijn jullie benieuwd? Uiteraard kunnen jullie de reviews nog verwachten!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

27 reacties

  1. Wat een super leuk event! zo ziet het er tenminste uit =D
    En die ginger man ding koek geval – je snapt me – ziet er heerlijk uit! Wel jammer dat z’n beentjes kapot zijn 🙁 haha! Toffe goodiebag!

  2. Het ziet er allemaal zo fijn en lekker uit! Kan niet wachten tot het in de winkel ligt! 😀 Die goodiebag zat idd lekker gevuld zeg! ^^

  3. Danique! Complimenten voor de foto’s, mooi hee! Ziet er echt geweldig uit, die kerstcollectie.

  4. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH NU WEET IK WIE JIJ BENT! Je kwam me wel bekend voor maar kon het totaal niet plaatsen, haha. Ik vond het ook leuk!

  5. Wat ziet het er allemaal heerlijk kerstig uit! Ik ben heel erg benieuwd naar de shimmer lotions, die lijken mij erg fijn.
    Ook de lipglossjes lijken mij heel erg lekker!

  6. Oeh, ik ben heel benieuwd naar de Dazzling Rocks! Oká, die vraag ging rechtstreeks op me af, haha. Leuk verslag & wat zag het er allemaal leuk uit! Die bodybutter’s met name ook, zo leuk met een strikje! Hihi en fijn dat je weer artikelen kan plaatsen, heel fijn voor je!: )

  7. Ik herkende je maar kon er niet meer precies op komen, maar nu weet ik het voor de volgende keer haha.
    Ik vond het event trouwens ook erg leuk! (:

Plaats een reactie