Vandaag heb ik weer een heerlijk recept voor jullie. Laatst ging ik weer koken en besloot een noedelsalade met komkommer en pindakaas te maken. Super simpel en erg lekker!
 photo Untitled2696_zpse74ff969.png
Het volgende heb je nodig voor 4 personen:

  • Kipfilet (300 gram)
  • Mienestjes
  • Peultjes (200 gram)
  • 1 citroen
  • Gemberpoeder
  • Pindakaas (2 el)
  • Sojasaus (1 el)
  • 1 komkommer
  • 1 zakje bosui (3 stuks)
  • Pinda’s, ongezouten (3 el)

 photo Untitled2695_zpsfe0d4abf.png

 photo Untitled2694_zps3f606653.png
Allereerst breng je een pan water met wat zout aan de kook. Laat vervolgens de kip in 20 minuten gaar worden. Kook ondertussen de mie 8 minuten in water. Giet het vervolgens af en laat het afkoelen onder koud stromend water.
 photo Untitled2698_zps1c4bc23b.png
Snijd de randjes van de peultjes af en kook ze in 3 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze afkoelen onder koud stromend water. Pers de citroen en meng het met de gemberpoeder, pindakaas en sojasaus. Voeg 4 el water toe en meng het tot een gladde dressing. Meng ze door de mie en breng het op smaak met peper en zout. Snijd de komkommer in plakjes en de kip in blokjes en meng ze door de mie. Voeg de bosui toe. Tenslotte bestrooi je het geheel met pinda’s en leg je de peultjes ernaast.

 photo Untitled2697_zps07ddbaab.png
Eet smakelijk!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ik denk niet dat ik het zelf erg lekker vind maar mijn moeder wel. Ga het haar vanmiddag eventjes laten zien haha 🙂

Plaats een reactie