Ik ben dol op producten opmaken, vooral de laatste tijd. Ik probeer dan ook alle half volle flessen die er nog staan leeg te maken. Dit najaar ga ik verhuizen, dus het is fijn als alle overbodige producten op zijn. De laatste tijd gaat het erg goed. Iets meer dan maand geleden liet ik jullie mijn opgemaakte producten zijn. Inmiddels zijn er weer een heleboel bijgekomen, dus die laat ik vandaag aan jullie zien.


Ik maakte een shampoo van Hegron op en een conditioner van Joico K-Pak. De shampoo komt van de Action en was wonderbaarlijk fijn. Hij maakte mijn haar goed schoon, verzorgde het en het werd niet snel vet. Echt een pluspunt. Hij is speciaal voor bruin haar, maar ik merkte niks ‘extra’s’ voor mijn haar. Wel was hij heel erg fijn voor de kleine prijs die je betaald! Als ik hem tegenkom neem ik hem zeker opnieuw mee.

Vorige maand maakte ik de bijbehorende shampoo van de conditioner van Joico K-Pak op. Ik ben dol op deze producten. Ze zijn erg verzorgend voor mijn haar en laten het mooi glanzen. Ook roken de producten heerlijk. Ik weet alleen niet of ik het opnieuw zal kopen, aangezien het vrij prijzig is.


Ik maakte twee douchegels op. De Kneipp crème douche in de geur vijgenmelk – arganolie en een douchegel van Zen (Action) in de geur ‘Beauty Secrets‘. Ik ben dol op de Kneipp crème douche. Wat een heerlijk product! Hij ruikt ontzettend lekker en maakt mijn huid super zacht. Ik blijf het zeggen: Kneipp is een favoriet bij mij!

De shower cream van Zen vond ik prima. Hij was niet super boeiend, maar maakte wel gewoon mijn huid goed schoon. Hij heeft een prettige, milde geur, die nog best een tijdje blijft hangen. Hij is fijn maar niet super bijzonder. Hij is wel lekker betaalbaar!


Ik maakte deze maand ook mijn favoriete bodylotion van Garnier op, namelijk de Cacao Butter. Deze bodylotion wordt vooral aangeraden aan mensen met een donkere huid. Deze huid is vaak droger dan de lichte huid. Nou heb ik geen donkere huid, maar wel een ontzettend droge huid. Deze bodylotion maakt mijn huid zo ontzettend zacht! Als ik deze een paar dagen achter elkaar gebruik, merk je helemaal niks van mijn droge huid. Daarnaast ruikt hij heerlijk naar cacao, wie wil dat nou niet? Ook trekt hij enorm snel in. Als ik deze opnieuw tegenkom, neem ik hem zeker mee. Aanrader!

Daarnaast maakte ik een deodorant van Rexona op in de geur Tropical Power. Deze rook lekker zoet. Hij doet verder niet veel, maar hij is lekker voor tussendoor. Als ik deze op deed, rook je hem wel de hele dag, dus dat is op zich wel fijn. Maar hij beschermt je verder niet optimaal, daarvoor gebruik ik een andere deo.


Ik maakte weer eens een Kruidvat oog make-up remover op. Hier ga ik verder niet veel over vertellen. Hij komt iedere keer weer voorbij, het is gewoon een favoriet van mij! Ik blijf hem dan ook kopen.

De dagcreme van Niveau vond ik erg fijn. Het is de dagcreme voor de gevoelige huid. Hij trekt goed in en maakt mijn huid een stuk minder droog. Ook ruikt hij erg lekker. Daarnaast zit er ook SPF 15 in de dagcreme, dus dat is ook een pluspunt. Hiervan heb ik inmiddels al een tweede in gebruik.

Van P2 maakte ik de Mega Shine Top Coat op. Hier heb ik best een tijdje mee gedaan. Er zit nog een heel klein laagje in, maar dat is te dik geworden om te gebruiken. Ik gebruikte deze top coat ook als base coat. Hij is echt heel erg fijn voor zijn kleine prijs. Zeker een aanrader.


Van Kiehl’s maakte ik een mini van de Ultra Facial Cream op. Deze dagcreme vond ik ook echt heel erg fijn. Het fijne aan deze creme is dat er helemaal geen parfum aan is toegevoegd. Ook is deze geschikt voor ieder huidtype. Voor mijn huidtype (droge huid) werkte hij prima. Hij rook verder nergens naar en trok snel in. Zeker een aanrader.

Ten slotte maakte ik mijn favoriete Body Cream van Rituals op, namelijk de Magic Touch met Organic Cherry & Rice Milk. O, men! Wat ruikt deze toch lekker. Deze body cream is lekker luchtig en trekt goed in je huid. Hij zorgde ervoor dat mijn huid gevoed werd en minder droog en trekkerig aanvoelde. Ik hou van Rituals, wat een ontzettend lekker merk.

 

En dat waren weer een boel opgemaakte dingen. Ik ben blij dat ik weer andere dingen kan gaan opmaken. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik geen verzorgingsproducten meer mag kopen voordat ik verhuis. Ik heb nog genoeg liggen. Wat heb jij de laatste tijd opgemaakt?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Ohh de bodylotion van Garnier is echt al een tijdje favoriet, elke keer als die op is ren ik naar de winkel voor een nieuwe. Haha!

  2. Leuke producten die je opgemaakt hebt 🙂 ik zou ook eens een selectie moeten maken van producten die ik nog moet opmaken want ik doe veel te graag vele flesjes en potjes tegelijk open… Foute instelling 🙂

  3. Nivea cremè is altijd zo fijn! Ik heb nog een aantal halve tube’s ervan liggen, oeps! Dat wordt dus ook eens opmaken, haha. Leuk om een overzichtje te zien van je opgemaakte producten!

Plaats een reactie