Ongeveer eens in de maand laat ik jullie zien wat ik de afgelopen maand allemaal heb opgemaakt. Ook dit keer heb ik aardig wat opgemaakt. Ik heb me voorgenomen om voorlopig helemaal niks meer aan verzorgingsproducten te kopen en zoveel mogelijk op te maken voordat ik ga verhuizen. Zo hoef ik geen overbodige spullen mee te slepen!


Ik maakte deze maand een scheergel van de Kruidvat op. Dit is de extra soft variant, geschikt voor alle huidtypen. Ik vond deze eigenlijk prima werken, niet veel op aan te merken. Eerst gebruikte ik vaak scheerschuim van Gillette, maar dit kan eigenlijk net zo goed! Niet veel op aan te merken, dus waarschijnlijk ga ik deze weer kopen.

Daarnaast maakte ik een deodorant van Vogue op die er al heel lang stond in de geur ‘Cats’. Hij was nog ongeopend, dus hij kon nog gewoon gebruikt worden. Ik vind de geuren van Vogue echt te zoet. Ze zijn overheersend en opvallend. Ik vind deze geuren wel leuk voor jongere meiden.

Ik maakte de heerlijke amandelmelk/amandelolie crème douche van Kneipp op. Oooh, deze geur was ook zo lekker. Ik ben echt dol op de doucheproducten van Kneipp. Ook deze viel zeer goed in de smaak. Kneipp is echt een favoriet bij mij.

Jaaaa, daar is ie weer! De oog make-up remover van de Kruidvat. Need i say more? Hij komt iedere keer voorbij, dus dat zegt denk ik wel genoeg.


Ik maakte een nachtcrème van Nivea op. Dit is echt mijn favoriete nachtcrème voor in de winter. Hij is lekker dik en zorgt ervoor dat mijn huid niet te droog en trekkerig wordt. Voor in de zomer vind ik hem te dik en te vet. Nivea vind ik echt een ontzettend fijn merk als het gaat om huidverzorging.

Daarnaast staat een haarwax van Keune die ik echt heeeel lang geleden bij de kapper kocht. Kortom, die is niet meer goed. Ik gooi hem daarom ook weg. Ik vind heb hem echt amper gebruikt, puur omdat ik wax geen fijn haarproduct vind. Hij maakt mijn haar vet en plakkerig. De andere producten van Keune zijn vaak wel fijn.

De reinigingsdoekjes van Demak’up zijn echt een grote favoriet bij mij. Ik vind ze altijd super fijn. Ze zijn zacht, irriteren mijn huid niet en halen de make-up ook goed weg. Al moet ik zeggen dat ik deze vooral gebruik om swatches mee weg te halen…


Met kerst kreeg ik een leuke set met mini douchegels van I love… (Douglas). Daaruit maakte ik Sparkling Snowflake op. Ja, i know, een wintergeur, maar dat maakt me eigenlijk helemaal niets uit. Deze douchegel is de combinatie van de geuren van citrus, vanille en witte chocolade. Ik moet zeggen dat ik hem daar vaag naar vond ruiken. Mij deed hij heel erg denken aan de geur van Energiedrank. En geloof me, dat vind ik helemaal niet zo vies om te drinken, maar om het nou op je huid te smeren… De douchegel verder vond ik wel prettig.

Voordat ik naar London ging kocht ik even snel een beschermde shampoo en conditioner voor gekleurd haar van L’oréal Elvive. Dit zijn namelijk super handige reisverpakkingen. De shampoo heb ik nu opgemaakt, de conditioner staat nog in de douche en is bijna op. Ik verbaas me er telkens weer over hoe lang je met deze kleine verpakkingen kunt doen. Ik was vijf dagen in London en heb iedere dag gedoucht en daarna waren de producten nog niet op. Ik vind de shampoo echt heel erg fijn. Ik denk dat ik deze nog wel een keer in het groot komt.

Ik maakte ook een mini deo van Dove op. De beauty finish variant. Ik vond deze echt heerlijk ruiken. Omdat hij zo klein is, was hij ook ideaal voor op reis. Ook past hij super makkelijk in je tas. Hij werkt wel prima, maar ik gebruik hem gewoon om mezelf tussendoor even op te frissen. Wel goed schudden, anders laat hij witte strepen achter!


Dan maakte ik de afgelopen maand ook make-up op, whoehoe! Allereerst de Falsies Feather-look mascara van Maybelline. Deze was al een tijdje open dus die moest ik echt opmaken. Ik vond deze erg fijn in gebruik. Sowieso zijn de mascara’s van Maybelline een favoriet bij mij.

Daarnaast maakte ik ook de No7 Lash Adapt mascara op. Eigenlijk om dezelfde reden als die van Maybelline. Dit was ook echt een super fijne mascara. Scheidde mijn wimpers goed en gaf ze ook erg veel volume.

Ook is mijn Essence Lash & Brow gel bijna helemaal op. Er zit nog wel een beetje in, maar dat krijg je er niet meer uit. Daarnaast zie je ook dat er helemaal wenkbrauwpoeder in is gekomen. Deze vind ik ook erg fijn, dus die koop ik wel weer een keer opnieuw. Ik heb hem al vaker opnieuw gekocht. Nu gebruik ik die van de Hema, die ik net iets fijner vind.

Tot slot een product die eigenlijk niet op is. Deze Essence Stay no matter what oogpotlood is een ramp met slijpen! Ik heb hem helemaal verpest doordat ik het probeerde. Ik vind dit zo stom. Essence geeft aan dat je het potlood gewoon moet kunnen slijpen. Niet alleen mijn potlood heb ik kapot gemaakt, toen ik een beetje kracht zette brak mijn slijper… Het potlood van Essence is ook aan de buitenkant van ‘plastic’, dus ik vraag me af hoe ze dit willen slijpen. Ik baal hiervan want het potlood is heel fijn, maar als ik er maar een paar keer mee kan doen ga ik hem niet opnieuw kopen. Jammer!

 

En dat was het weer voor deze keer. Ik ben blij dat ik deze producten allemaal kan weggooien. Zo kan ik lekker weer andere dingen opmaken die op me staan te wachten!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Je hebt weer een hele lading opgemaakt, hahaha. Die creme-douche-gel lijkt me echt lekker van Kneipp!

  2. Je hebt lekker veel opgemaakt! 😀 Ik doe ook een poging eerst spullen op te maken voor ik nieuwe haal. 😉

  3. Die oogmake-up remover van Kruidvat heb ik een keer bij een vriendinnetje geprobeerd, heel fijn is die! Ik ga die kopen als mijn doekjes op zijn.

  4. Mooie producten heb je opgemaakt! De oog make-up remover van de Kruidvat is hier ook een favoriet.

  5. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt. Ik ben zelf ook fan van de producten van I love… Daarnaast heb ik het probleem wat jij met dat essence potlood hebt gehad met eentje van Beyu, die moet je draaien om de punt er weer uit te krijgen, nou ik kon draaien wat ik wou maar niks gebeurde. xxx

  6. Wow best wel veel heb je opgemaakt! Ik ga ook binnenkort verhuizen dus probeer ook zo veel mogelijk te smeren en niks nieuws te kopen. Volgens mij heb ik zeker voor een heel jaar genoeg!
    Liefs

Plaats een reactie