Dit is een advertorial.

De zomer staat weer voor de deur, dat betekent dat we weer in bikini moeten! De winterkilootjes mogen er weer af. Veel meiden staan urenlang in de sportschool om strakkere billen te krijgen. Maar het hoeft niet zo moeilijk te zijn en veel tijd te kosten. Vandaag geef ik je 5 eenvoudige tips voor strakke billen.
glückliche frau auf dem fahrrad

1. Fietsen
Fietsen is een eenvoudige oefening om strakke billen te creëren. Je kunt er voor kiezen om dagelijks wat vaker de fiets te pakken en de auto te laten staan, naar het werk of naar de supermarkt. Maar je kunt het ook steviger aanpakken en met regelmaat een stuk gaan mountainbiken. Met mountainbiken train je niet zomaar je benen maar vrijwel alle spieren in je lichaam, en ook zeker je billen! Ga een paar keer per week een uur stevig mountainbiken en binnen de kortste tijd heb je het lichaam van een model! Beginnen? Hier bestel je voor een hele schappelijke prijs een mountainbike.

2. Wandelen
Wandelen is net als fietsen een eenvoudige manier om je lichaam te trainen. Je kunt tijdens je pauze een half uur wandelen, ’s avonds na het eten met de hond een flinke ronde lopen of spreek af met je vriendinnen en klets elkaar de oren van de kop terwijl je aan je lichaam werkt. Door wekelijks regelmatig te wandelen train je je bilspieren en heb je sneller dan je denkt een strak lichaam.

3. Traplopen
Traplopen om strakke billen te creëren klinkt erg vanzelfsprekend. Maar toch kunnen we allemaal wat vaker de trap nemen. In het winkelcentrum, het station, op school of op het werk pakken we uit gewoonte vaak de lift, maar neem nou eens wat vaker die trap! Door dagelijks een paar keer de trap op en af te gaan, train je je bilspieren enorm. Na enkele weken zie je al resultaat. En je conditie wordt ook nog eens verbeterd!

4. Squats
Squats zijn nu helemaal in. We zien het op sociale media en bij de sterren. Het is daarnaast ook nog eens een vrij eenvoudige oefening die je prima thuis kunt uitvoeren, op een matje in de slaapkamer. Iedere ochtend 10 minuutjes “squaten” en voor je het weet heb je de billen van Jennifer Lopez.

5. Aanspannen en ontspannen
Een oefening die niet makkelijker kan, simpelweg aanspannen en ontspannen. Tijdens je werk op kantoor, of thuis op de bank; billen aanspannen, 10 seconden vasthouden, weer ontspannen en weer opnieuw. Doe dit bijvoorbeeld twee keer per dag tien minuten. Zonder dat je het doorhebt train je je bilspieren. Je hoeft niet naar de sportschool, geen sportkleding aan te schaffen of veel tijd vrij te maken. Eenvoudiger kan niet! Volg één of meerdere van deze oefeningen en voor dat de temperatuur boven de 25 graden komt heb jij een strak lichaam!

Hoe train jij je billen?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

1 Comment

  1. Goede tips! Helaas ben ik niet zo sportief, maar een wandeling vind ik wel leuk. Is al een begin, toch? 🙂

Plaats een reactie