Dit is een artikel in samenwerking met Speeleiland.

Tijdens mijn studie heb ik regelmatig momenten die erg stressvol zijn. Ik moet dan heel veel tegelijk doen. Ik vind het dan altijd fijn om tussendoor even te ontspannen. Maar als je achter je bureau zit, achter je laptop, met een stapel boeken naast je, is het vaak lastig iets te vinden waarbij je snel even je gedachten op iets anders kunt zetten.
 photo Untitled2786_zps6de3421a.png
Een leuke en snelle manier om dan te ontspannen is even een spelletjes doen op internet. Een heel leuke en overzichtelijke site is Speeleiland.nl. Op deze site zijn duizenden spelletjes te vinden in allerlei categorieën. Zo hebben ze onder andere denk, avontuur, behendigheid en meiden spellen.

Je kunt deze spelletjes alleen spelen maar je kunt ze ook samen spelen. Je kan dan lekker even samen ontspannen. Bijvoorbeeld met één of meerdere vriendinnen die ook druk aan het studeren zijn en wel even wat ontspanning kan gebruiken.

 photo Untitled2785_zps3651d0f2.png
Wat ik zelf een erg leuk spel vind wat je met meerderen kunt spelen, is Exploders. Dit is een vrij nieuw multiplayerspel op Speeleiland.nl. Je kunt het met maximaal zes spelers tegelijk spelen. In dit spel is het de bedoeling bommen en mijnen te plaatsen. Je moet ze op een slimme manier neerleggen zodat je tegenstanders worden uitgeschakeld. Ik ben er al wel aardig goed in. Maar als je dit nog niet bent dan is er een erg leuke optie in dit spel. Ze noemen dit de ‘spectator’-optie. Hiermee kun je meekijken bij andere spellen. Je hoeft dan dus nog niet gelijk mee te doen. Je kijkt alleen mee met een ander potje. Handig om een goede tactiek te krijgen. Als je je registreert op de site kun je ook highscores behalen. Best wel verslavend om een hoge score te halen om je highscore te verbeteren.

Tijdens het studeren is dit dus een heel leuke manier om even de gedachten op wat anders te zetten. Maar pas wel op dat je er niet te lang mee doorgaat anders kom je niet meer aan het studeren toe. Je kunt natuurlijk op een ander moment zo weer verder gaan. Op een moment dat je geen stapels met boeken op je bureau hebt liggen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie