Advertorial
Ik ben dol op plaatjes. Ik haal mijn inspiratie vaak uit foto’s van anderen. Ik kan uren kijken naar verschillende foto’s. Vandaag heb ik een super leuke tip voor jullie. Pas geleden is er een nieuwe site gelanceerd, waar je ook weer heerlijk naar plaatjes kan kijken. Niet alleen van jezelf, maar ook van anderen. Iedere dag heeft Goodlife 24 een ander thema. Je kunt dan gemakkelijk een foto uploaden en die van andere ‘loven’. Iedere 24 uur kun je dus een nieuwe foto uploaden!
 Untitled2590_zps1d422dbb.png
Het thema van vandaag is gekozen door mij! Namelijk ‘Watch out!’ Ik ben benieuwd naar het horloge dat jij draagt. Ik vind horloge’s prachtig, daar kan ik ook uren naar kijken. Hierboven zie je de mijne, waar ik nog steeds verliefd op ben. Ik ben ook heel erg benieuwd naar jullie horloge’s, dus ga die allemaal massaal uploaden!

 Untitled2589_zpscb0606c4.png
Mijn rosé gouden Fossil horloge.

Iedere dag is er dus een ander thema op Goodlife 24. Eigenlijk kun je het zien als een opdracht die je dagelijks vervuld. Mij lijkt het leuk om zo creatief mogelijk te zijn! De thema’s vallen onder beauty, fashion en lifestyle. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken. Ik zelf heb er ook al een account! Je kunt gemakkelijk mensen volgen en je eigen foto’s terug zien. De foto’s kunnen ook nog bewerkt worden met verschillende filters. Ik denk dat ik er weer een nieuwe favoriete site bij heb.

 

Dus laat jij binnenkort ook je horloge, inhoud van je make-up tasje, je favoriete pumps of iets anders zien op de site? Laat trouwens even weten als jullie al een account hebben, dan ga ik je zeker volgen!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie