Freedom is een make-up merk dat mij al wat langer bekend is. Toch had ik er niets van geprobeerd, totdat ik dit blush & highlight palette tegenkwam bij de Kruidvat. De verpakking zag er mooi uit, waardoor ik het niet kon weerstaan om dit product te laten liggen. Dus legde ik het in mijn winkelmandje.

Het Freedom Pro Blush & Highlight palette, in de kleur Peach & Baked komt in een zwart doosje. Wanneer je het palette uit de verpakking haalt, zie je een glanzend zwart doosje, met witte opdruk. Ik vind het mooi! Aan de binnenkant vind je zes blushes en twee highlighters. O, en ook nog een spiegel, handig!

Aan de zijkanten van het palette vind je de blushes, met in het midden twee vierkante highlighters. Het is een warm palette, wat een van de redenen was dat ik het kocht. Ik ben namelijk dol op warme tinten!

Hierboven zie je de eerste drie blushes (linkerkant) uit het Freedom palette. Qua pigmentatie zijn ze oke. Ze voelen zacht aan en zijn goed op te bouwen.

De highlighters zijn, zoals we gewend zijn van highlighters, lekker shiny en opvallen. Er zit een wat koelere, roze kleur in en een warme, roze tint. Allebei met zilvere shimmer. Ik moet zeggen dat ik de rechter highlighter wel meer een blush vind. Zo’n ‘felle’ kleur vind ik al snel too much als highlighter.

En de laatste drie kleuren. Ook deze zijn weer goed op te bouwen. Ik vind ze erg mooi staat op mijn gezicht.

Het Freedom Pro Blush & Highlight palette is een prima palette, waarbij je acht producten in één krijgt. Mede door het spiegeltje is het een ideaal palette om mee te nemen op reis. Daarnaast is het te koop voor een mooie prijs van €7,95. Destijds kocht ik het bij de Kruidvat, maar ze verkopen het ook op Boozyshop voor €6,95.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie