Eind maart bracht Jil Sander een nieuwe limited edition uit, namelijk Sun Pop. Drie opvallende geuren met ieder een eigen, opvallende, neonkleurige flacon. Kijk! Daar houd ik van. Parfums die een beetje opvallen. Een van de geuren is Coral Pop, en daar vertel ik vandaag meer over.

Wauw, zie je hoe fel deze flacon is? Ik kreeg de kleur niet helemaal goed op de foto, maar het is dus de Coral Pop versie (koraalkleurige flacon). Jil Sander zelf omschrijft de geur als volgt: “Het florale, vrouwelijke Coral Pop, een blend van mandarijnzest en delicate noten van fresia, osmanthus en heliotroop, op een basis van zachte musk en amber.” Klinkt dat niet interessant?

Een bloemige, vrouwelijke geur

Toen ik voor het eerst aan de geur rook, moest ik eventjes wennen. Het is een aanwezige geur, erg sensueel, bloemig en heel vrouwelijk. Maar na een paar keer dragen, merkte ik al meteen dat deze geur iets voor mij is. Ik zou het misschien niet zo snel overdag dragen, maar voor ’s avonds is deze geur perfect. En het feit dat er musk in zit, maakt mij blij. Want dat is een van mijn favoriete noten in parfum.

Als je op zoek bent naar een lieflijke maar ook sensuele geur dan is Jil Sander Sun Pop Coral Pop zeker iets voor jou. Ik vind de flacon geweldig en ook de geur erg bijzonder en uniek. Deze heeft een mooi plekje tussen mijn andere parfums gekregen en zal ik zeker vaak gaan dragen. Naast Coral Pop zijn er ook twee andere geuren verkrijgbaar: Arty Pink en Green Fusion. De Eau de Toilette bevat 100 ml en kost € 35. Een mooi prijsje!

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Ik lees zoveel positieve reviews over de verschillende parfums van Jill Sander. Ben hier wel benieuwd naar.

Plaats een reactie