Vorige week plaatste ik een foto op facebook met de vraag wie ik voorstelde. Gelukkig was het goed te herkennen en werd het meteen geraden. Ik heb mij afgelopen weekend omgetoverd tot ‘the joker’, die ene weet je wel, van Batman.

Nu vragen jullie jezelf vast af, Danique, waarom maak je je in godsnaam op als the joker? Nou lieve kinders, dat kan ik jullie uitleggen. Zoals jullie weten, of niet, begint aankomend weekend een van de leukste tijden van het jaar. Namelijk carnaval. Jaja, ook ik ben een echte carnavaller.

Nou ben ik niet de enige die carnaval viert. Nou kwam er laatst een klasgenoot naar mij toe, met de vraag of ik hem misschien in ‘the joker’ kan omtoveren met carnaval. Ja, zei ik, dat doe ik wel even. Dus ging ik oefenen op mezelf. Met dit als resultaat.

Voor de mensen die the joker niet kennen.

Ik heb gewoon een witte basis gebruikt over mijn hele gezicht. Zwarte oogschaduw, voor de ogen en rode lipstick voor de mond. Dat is eigenlijk wat je nodig hebt aan make-up. Nu vragen jullie jezelf vast af, maar hoe kom je dan aan die ranzige mond? Juist, dat is een beroepsgeheim. No, i’m just kidding. Allereerst heb ik wimperlijn op mijn wang gedaan (want ik had geen andere lijm geschikt voor het gezicht, maar dit werkt prima!) en daarna heb ik de ‘wond’ gemaakt met watjes. Gewoon watjes die ik heb gescheurd en er op heb geplakt. Daarna rode lipstick er overheen and you’re done.

Ik vind het zelf best goed gelukt voor een eerste keer. Wat vinden jullie? Geschikt voor carnaval/halloween?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Geweldig sminken had met halloween een zombie van mijn dochter gemaakt met stukjes kleenex lijm etc zat tutorials op YouTube hij was zo gaaf geworden

  2. Leuk zeg! Ik vind het echt zo cool dat je de Joker kiest, het is ook zo goed gelukt vind ik! De details aan je mond zijn zo goed gedaan :).

  3. Heel gaaf! Echt goed geschikt voor carnaval of Halloween. Misschien eerder voor Halloween, maar zeker gaaf!

Plaats een reactie