Laatst vertelde ik jullie al iets over de Essie Surf’s Up zomercollectie van 2015. Ik liet jullie drie van de zes kleuren uit de collectie zien. Vandaag laat ik jullie er nog twee zien: Private Weekend en Peach Side Babe. Ook testte ik de Gel Setter Top Coat van Essie uit.


In de zomercollectie komen in totaal zes kleuren uit, waarvan ik eerder al drie heb laten zien. De twee andere kleuren die ik vandaag laat zien zijn: Private Weekend en Peach Side Babe.


Private Weekend is een prachtige (en dekkende!) witte kleur met een parelmoer glans. Wauw. Ik draag hier maar twee laagjes en dat maakt deze witte nagellak gewoon dekkend. Witte nagellak is normaal echt een ramp. Je krijgt ze nooit mooi zonder strepen, maar bij deze is dat totaal niet het geval. Ook de parelmoer shimmer is echt prachtig. Wat een mooi, bijzonder kleurtje. Helemaal top voor in de zomer, als je handen wat bruiner zijn.


Deze prachtige perzikkleur is Peach Side Babe. Echt een perfect lakje voor de zomer. Ook dit kleurtje dekt heel erg goed, ik draag hier weer twee laagjes. Ik vind hem super vrolijk en geschikt voor deze zomerse temperaturen. Dit is wel een van mijn favorieten uit de collectie!


Daarnaast heeft Essie ook een Gel Setter top coat. Deze top coat zorgt ervoor dat je nagellak een ‘gel-look’ krijgt, zonder gebruik van een lamp. Hij maakt de nagellak extra shiny, ik vind het echt een fijn product. De top coat zorgt er ook zeker voor dat mijn nagellak nog langer blijft zitten. Maar ik ben sowieso altijd al tevreden over de houdbaarheid van Essie nagellak.


Ik ben dol op de kleuren uit de Essie Surf’s Up zomercollectie. De kleuren kosten €9,99 per stuk en zijn onder andere te koop bij de Etos. De Gel Setter top coat kost €12,49.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Wat een mooie kleurtjes en geweldig dat die witte zo goed dekt. Ik heb de blauwe laatst gekocht en die dekte in 1 laag en vond hem supermooi. Geweldige zomercollectie 🙂

Plaats een reactie