Essie komt dit jaar weer met een sprankelende zomercollectie met daarin zes vrolijke kleurtjes. Drie van de zes kleurtjes heb ik in mijn bezit en die laat ik vandaag aan jullie zien! Kijk mee naar de swatches.


De kleuren die je hierboven ziet zijn Sunset Sneaks, Chillato en Pret-a-Surfer. Alle drie vind ik ze zeker geschikt voor de zomer!Essie Surf’s Up Sunset Sneaks is een mooie blauwe kleur. Super vrolijk en dekt mega goed. Ik heb hier twee laagjes aangebracht en dan is hij helemaal perfect. Sinds ik dit kleurtje draag heb ik al veel complimentjes over mijn nagels gehad!Chillato is een hele bijzondere kleur! Ik zou hem omschrijven als limegroen, maar hij neigt ook wel erg naar geel. Ik weet niet zo goed wat ik van deze kleur moet vinden! Hij is zeker origineel en zomers, maar of ik hem ook echt zou gaan dragen? Ik denk dat zo’n kleur het mooiste staat als je een beetje zongebruind bent. Hij is wel lekker fris! Ik draag hier twee laagjes en zoals je kan zien dekt hij dan prima.Mijn favoriet van de drie: Pret-a-Surfer. Ik vind dit kleurtje echt geweldig! Het is een prachtig fel oranje/roze kleurtje, super geschikt voor de zomerdagen. Als ik deze kleur op mijn nagels draag, kan ik niet anders dan de hele tijd staren. Ook deze kleur dekt prima in twee laagjes en blijft met top coat zo’n 5 dagen chipvrij!


Al met al vind ik deze drie kleuren uit de Essie Surf’s Up collectie echt ontzettend zomers en vrolijk. Ik ben altijd ontzettend tevreden over de nagellak van Essie omdat deze altijd goed blijven zitten en prettig lakken. De Surf’s Up collectie ligt nu in de winkel. De kleuren kosten €9,99 per stuk en zijn onder andere te koop bij de Etos.

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ik vind de kleurtjes leuk bedacht bij elkaar, toch zal ik er geen aanschaffen. Ik ben meer van knalroze of mintgroen!

  2. Pingback: Beauty | Essie Surf's Up Zomercollectie 2015 deel 2 + Gel setter top coat - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie