Ik ben al langere tijd fan van het merk KIKO. Meestal koop ik het in Duitsland, maar sinds kort zit er ook een filiaal op Amsterdam Centraal. Toen ik daar was, viel mijn oog op een mooie, licht roze nagellak kleur. Nummer 217 om precies te zijn.


Ik vind de nagellak van KIKO altijd erg fijn. Ze zijn enorm budget proof en lakken erg prettig. Daarnaast blijven de meeste kleuren met een topcoat ook prima een paar dagen chipvrij.


217 is een mooie, licht roze kleur met een parelmoer glans. Ik vind het kleurtje echt prachtig! Hij staat heel chique en zacht. De shimmer is subtiel, maar je ziet hem wel als het licht erop schijnt. De kleur dekt erg goed. Ik draag hierboven twee laagjes en dat is voldoende. Ik ben fan van deze kleur!


De KIKO Nail Lacquer in 217 is te koop bij de KIKO filialen. O.a. dus op Amsterdam Centraal. De nagellak kost €2,50 en is daarmee ontzettend budget proof!

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Wat een leuk natuurlijk kleurtje, zoiets heb ik nog helemaal niet in mijn collectie! Als ik weer eens naar Kiko ga neem ik deze zeker mee.

Plaats een reactie