Dit lakje heb ik alweer een tijdje in mijn bezit, het is een mooi lakje uit de ultimate nudes lijn. Zoals de lijn al aangeeft, zijn deze lakjes nude. Ik heb Mona lisa is staring back gekocht, eentje die heel erg nude is met een gouden glans erin. Ik was er erg benieuwd naar dus nam hem mee.


Ik vind de verpakkingen van Catrice altijd erg leuk. Zo ook deze, ik vind het nagellakje mooi met de witte dop en witte letters. Het oogt niet goedkoop.

Zoals de meeste lakjes van Catrice, lakt ook deze weer erg fijn. Ik moest wel 3 laagjes gebruiken, om het gewenste resultaat te krijgen. Hij is meer licht roze dan helemaal nude, maar door de gouden glans die erin zit, vind ik het een mooi lakje. Ik heb hem aangebracht met base- en topcoat, en meestal blijven de lakjes van Catrice dan wel een paar dagen zitten. Ik vind het een mooi kleurtje, maar ik vind opvallende kleurtjes wel iets leuker bij mij staan.

De lakjes van Catrice zijn voor €2,49 te koop bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Wat een mooi lakje! Ik heb nog geen enkel lakje uit de nude-collectie maar ik ben wel van plan er een paar te kopen. 🙂

Plaats een reactie