De 50’s girls reloaded collectie van Essence ligt al een tijdje in de winkels. Vandaag laat ik een van de lakjes die ik kocht aan jullie zien. Het is de grijs/blauwe kleur You’re a heartbreaker. Deze sprong er voor mij meteen uit, dus nam ik hem mee.

Ik vind de verpakkingen van de nagellak wel leuk, alleen vind ik de witte dop een beetje goedkoop ogen. Verder vind ik de tekst die erop staat ook leuk. De dop ligt wel fijn in de hand, en het kwastje lakt ook erg fijn, niet streperig of dik.

Hier heb ik twee laagjes van You’re a heartbreaker op, samen met een base- en topcoat. Ik vind het kleurtje heel erg mooi Hij is voornamelijk grijs, maar ik vind dat er een soort van blauwe gloed doorheen zit. Het lakje blijft op zich wel goed zitten, maar niet overdreven lang. Ik vind het een leuk kleurtje, en als je hem nog wilt kopen, moet je dat wel op tijd doen, want het is een LE.

Ik kocht dit lakje van de Essence 50’s girls reloaded lijn voor €1,79 bij de Kruidvat, dat vind ik geen geld voor een mooi lakje. De 50’s girls reloaded lijn is een LE, dus als je het nagellakje nog wilt kopen, moet je er op tijd bij zijn.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. ik stond laatst nog te twijfelen of ik ‘m mee zou nemen omdat ik al aardig veel grijze lakjes heb maar hij ziet er wel erg mooi uit 😀

  2. die heb ik deze week ook gekocht, maar ik wou de blauwe eigenlijk hebben maar dit was de enige die ze nog hadden..
    maar ik vindt hem wel leuk

Plaats een reactie