Een kit die ik al heel lang in mijn bezit heb, maar waar ik nog nooit de kans heb gehad om er iets over te schrijven, wil ik toch nog even laten zien. Ik heb het over de PUPA luxury nail kit, die drie nagellakjes bevat, namelijk een transparante, een basiskleur en een mooie glitter top coat. Ik bezit het kitje exceptional grey.

Het setje komt in een mooi etuitje, iets wat we vaker gewend zijn van het luxe merk PUPA. Ik vind dat er echt super leuk uitzien, want het etuitje kan nog gebruikt worden voor andere doeleinden.


Op de achterkant staat hoe je het setje kan gebruiken. Als eerste breng je de transparante kleur aan als base coat. Daarna de grijze kleur als basis. En daarover heen de glitter top coat, om het helemaal af te maken.


De kwaliteit van de nagellak is weer helemaal super. Ik vind de nagellak van PUPA altijd erg goed lakken, het kwastje is fijn en ze drogen snel op. Ook dekken de lakjes erg goed.

De flesjes zijn niet heel erg groot, maar daardoor wel makkelijk op te bergen. Ik vind het uiterlijk van de PUPA nagellak altijd erg leuk. De dop ligt ook fijn in je hand bij het lakken.

De basiskleur is een mooie grijs/blauwe kleur. Helemaal grijs kan ik hem niet noemen. Hij lakt heel mooi en dekt al na één laagje. Deze kun je ook gewoon zo dragen, zonder glitters.


Het lakje met de glitter top coat er overheen vind ik ook echt prachtig! Vooral in het licht komen de glitters helemaal tot hun recht. Je kunt deze top coat overigens ook over een ander kleurtje in je stash heen lakken als je dat zou willen. Ik vind de combinatie met de basis kleur erg mooi. De nagellak combinatie blijft goed zitten met nog een extra laag transparante nagellak er overheen. Hij blijft zo’n 3 dagen chip vrij.

Ik ben dol op dit setje. Ik weet helaas niet of hij nog verkrijgbaar is, omdat het een limited edition is. Het setje is te koop voor €14,95. Voor verkooppunten van PUPA kun je terecht op http://pupa.nl/verkooppunten/.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Oh nice! Ik vind de lakjes van Pupa echt fijn. Die glitterjes maken ’t echt feestelijk en pretty.

Plaats een reactie