Dit lakje heb ik alweer een hele tijd in mijn bezit, maar was er nog niet aan toegekomen om hem op te doen. Maar nu dus wel, dus laat ik hem aan jullie zien. Het is een mini-versie nagellak van Sinful colors in de kleur Genteel, een mooi nude/roze kleurtje.

Ik heb dus een kleine versie, de nagellak van Sinful Colors is er ook groter. Hier zit 5 ml in. Ik vind de dop heel erg fijn lakken, hij ligt goed in je hand en je kunt heel erg precies met het kwastje zijn.

Het kleurtje is heel licht, en niet heel erg dekkend helaas. Ik heb hier drie laagjes gebruikt, en je ziet nog steeds een beetje mijn nagels er doorheen. Het lakje blijft wel goed zitten met base- en topcoat. Ik vind hem alleen iets te licht, het past niet echt bij mij. Maar het staat wel heel erg netjes, dus hij is erg geschikt voor kantoor etc. Een leuk lakje, maar voor mij geen must-have.


Sinful Colors is verkrijgbaar in België of online. Dit is een mini-versie en kost €3,95 bij de DI.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

Plaats een reactie