Deze eyeshadow dazzlers zijn niet heel vaak genoemd in beautyland, maar ik vond het toch wel leuk om ze te testen. Eentje had ik gekregen in een pakketje wat ik gewonnen had en eentje heb ik al een hele tijd. Ik heb twee kleuren, 11 een bruin/oranje kleur en 12 een donker paarse kleur.


Het zijn gewoon typische pigment potjes, met een draaidop en dan zitten er gaatjes in het potje, waar het pigment uit komt. Je moet altijd uitkijken met deze potjes open maken, want voor je het weet ligt er overal oogschaduw. Ik vind het wel leuke verpakkingen, maar ze vallen niet echt op in mijn stash.

12 is een paarse kleur met shimmer erin, hij is mooi om te gebruiken om je oogschaduw donker te maken. 11 is een oranje/bruine kleur, een apart kleurtje, een beetje moeilijk te combineren, maar wel leuk voor bepaalde looks. De oogschaduws zijn lekker gepigmenteerd, maar dat is meestal bij pigmenten. Alleen moet ik zeggen dat ik ze niet geweldig vind, het pigment is niet knallend en ook ben ik niet kapot van de kleurtjes. Ik vind ze leuk, maar that’s it.

Er komt wel lekker kleur vanaf, maar ik vind ze niet heel erg knallen. Als je ze nat aanbrengt, zijn ze intenser, en dus ook mooier. Op de foto zijn ze droog aangebracht zonder basis.

Pluspunten:

  • Veel kleuren
  • Vrij goed gepigmenteerd
  • Verkrijgbaarheid
  • Prijs (volgens mij €2,50 per stuk)

Minpunten:

  • Ze knallen er niet echt uit
  • Niet zo’n mooie potjes
  • Fall out

Ik weet niet zo goed wat ik van deze pigmenten moet vinden, ik vind ze wel leuk en het is denk ik ook meer iets voor mensen die het niet té opvallend vinden. Ik zelf ga niet meer van deze kopen, maar voor meiden die een cheap pigment zoeken, is deze wel aan te raden. 2true is te koop bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Ik heb er ook eentje, een roze. Vind dat wel een mooie kleur ook. Alleen bij mij zit er niet zo’n dingetje met gaatjes in. Zou ik een slechte hebben gekocht? 🙄 Anyways, mijn mening komt wel overeen met de jouwe. De kleuren zijn een stuk lichter dan in het potje. Maar ze zijn wel lekker opvallend door de shimmer!

  2. Het pigment valt me echt niet tegen hoor! Volgens mij scheelt dat per kleur heb ik me laten vertellen (A)

Plaats een reactie