Gastredactrice Danique gaat vandaag iets vertellen over één van de nieuwe producten van Andrélon.

In de wintermaanden probeer ik het zo veel mogelijk zomer te houden. Een ding daarvan is het zomer-haar ! En dan speciaal, Beach hair. In de zomer ben ik erg vaak op het strand te vinden, bijna elke dag. Van het strand gaat mijn haar altijd ontzettend mooi krullen en krijg ik het perfecte beach hair! Gelukkig hoef ik niet alleen maar naar het strand om dit haar te creëren maar hebben ze er ook overal mooie spulletjes voor. Zo test ik vandaag ‘verrassend volume beach effect spray’.

Andrelon vind ik over het algemeen producten hebben die ongeveer wel hun werking doen. Ze zijn niet speciaal maar fijn omdat ze ook betaalbaar zijn! Deze spray zegt dat het een beach look creërt en volume in je haar brengt. Ik was erg benieuwd!

De spray moet je aanbrengen op vochtig haar. Ik heb mijn haar met een spuitje natgespoten met water zodat het vochtig maar niet geheel nat is. Daarna heb ik de spray goed over mijn haar verdeeld. De spray sprayt fijn en verdeelt het goed over mijn haar. Ook, wat erg belangrijk is, ruikt de spray erg lekker!

Nadat ik de spray heb opgespoten wacht ik altijd eventjes om het in te laten trekken. Er staat nergens dat dit moet, maar ik doe het altijd. Daarna kan je het droog föhnen of gewoon laten opdrogen, wat je zelf wilt. Ik heb mijn haar droog geföhnt en verder niks er meer in gespoten.

Het haar zonder iets erin.


Het haar met het product erin.


Het haar geföhnt nadat het product is aangebracht.

 

Het resultaat is dat je haar sowieso aanvoelt als beach hair! Een beetje het vettige droge gevoel als je door je haar heen gaat wanneer je op het strand bent door het zout en het zand. Ik vind het heeeerlijk als mijn haar zo aanvoelt! Want het ziet er totaal niet vet uit. Maar voor sommige zou dit een minpuntje kunnen zijn. Ik heb ook redelijke krullen gekregen (die je op de foto jammer genoeg iets minder uit ziet komen). Natuurlijk is het effect van echt naar het strand gaan altijd beter en groter. Toch is dit een erg leuk alternatief voor in de winter zoals nu!

 

Pluspunten:

 • Ruikt lekker
 • Doet wat het beloofd
 • Makkelijk aan te brengen

Minpunten:

 • Als je er niet van houdt, het beach hair gevoel in je haar.

 

Dit product is o.a. verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en de supermarkten. De beach spray kost tussen de 4 en 5 euro.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. Is een erg mooi en goed product, maar als je het product in je haar aanbrengt doe dat dan op zijn kop. Heb je veel meer volume 🙂

  • klopt ! ik heb het product gewoon normaal aangebracht en op zijn kop ! Dan krijg je inderdaad een mooier effect.

 2. ik zou nu dus op je haar moeten letten, maar meis, WAUW, wat heb jij PRÁCHTIGE ogen! echt súper mooi!

 3. Ik heb deze spray ook wat k vaak doe is na het douche in doen en dan 1 vlecht doen en dan heb je egt beach krullen

 4. Ik vind het helemaal niets. Niks geen volume. Je haar wordt stug en het plakt. Moeilijk om te kammen. En op z’n kop?? Het flesje of ik zelf? Ik kom dagelijks op het strand, maar dan voelt mijn haar toch echt niet zo!!!

 5. zo jij bent lekker gek!
  zout spray zijn idd echt da bomb, alleen zijn er zoveelll. dus k gebruik die van tony n guy maar

Plaats een reactie