Laatst had ik gezellig afgesproken met Helen en zij gaf mij dit nagellakje van ANNY alvast voor mijn verjaardag. Volgens Helen is het een van de mooiste lakjes ooit, en als Helen dat zegt word ik natuurlijk wel ontzettend benieuwd. Zelf had ik nog geen ervaring met ANNY nagellak, maar toen ik dit liquid sand lakje kreeg, kriebelde mijn handen meteen om de nagellak op te doen. Want ja, ik ben het met haar eens, het is een speciaal lakje.

Ik vind de verpakking van de nagellak heel erg leuk. Hij is niet ontzettend groot (6 ml), maar dit is dan ook een kleine versie. Het is dus een liquid sand nagellakje.


Eenmaal aangebracht kun je pas echt zien hoe speciaal dit nagellakje is. She’s amazing is een mooie rood/oranje kleur met een prachtige gouden shimmer erin. De liquid sand is niet ontzettend grof, wat het eigenlijk nog mooier maakt.


Wat nog leuker is, is dat dit een dupe blijkt te zijn. Helen kwam er namelijk achter dat deze ANNY nagellak wel verdomd veel op OPI Jinx lijkt. Naast elkaar gehouden zie je het verschil niet eens. En het leukste is dat het kleurtje van ANNY een stuk goedkoper is.


Ik snap wel dat deze nagellak speciaal is. In het licht gehouden is de kleur steeds weer anders. Ik blijf maar naar mijn nagels kijken om te zien hoe het er op dat moment weer uitziet. 
Als je op zoek bent naar een goedkoop, speciaal liquid sand lakje, dan kan ik She’s Amazing van ANNY zeker aanraden. ANNY is te koop bij de Douglas, dus het is ook nog eens goed verkrijgbaar. Naast deze kleur zijn er ook nog andere kleuren. Dankjewel Helen voor deze mooie kleur!

ANNY nagellak, She’s Amazing – €4,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Wow da’s wel een bijzonder lakje! Toch vind ik het erg leuk! De finish vind ik vooral super zalig en uniek, ik ga hier eens naar kijken. ^^

  2. Pingback: Favorieten van augustus

  3. Pingback: KIKO Sugar Mat Nail Lacquer

Plaats een reactie