Bij de Big Bazar spotte ik laatst nagellak van het merk Ciaté. Ik had al veel goeds over dit merk gehoord dus vond het dan ook super leuk dat de lakjes nu – voor een stuk minder geld – te koop zijn bij de Big Bazar. Ik nam drie kleurtjes mee voor maar €10,00.

Er waren verschillende kleuren te koop bij de winkel, maar ik vond dit veruit de mooiste kleuren. 
Links zie je de kleur Sharp Tailoring, daarnaast Burlesque en de mooie rode kleur is Fashionista Sister.


Ik vind de verpakkingen van de nagellak heel erg cute. Het strikje maakt het ontzettend schattig en daarnaast hebben de flessen een mooie vorm. Ze zijn vrij slank en plat, maar doordat ze een beetje rond zijn aan de binnenkant, kun je ze mooi achter elkaar in je stash neerzetten. Daar is over nagedacht!Sharp Tailoring vind ik werkelijk een prachtige kleur. Het is een mooie beige/nude kleur met een parelmoer glans. Daarnaast dekt de nagellak erg goed. Ik had maar twee laagjes nodig om hem zo mooi te krijgen. De kwastjes van Ciaté vind ik erg fijn lakken. Ze zijn iets breder.


Burlesque bevat daarentegen geen shimmer. Deze donker paarse kleur is perfect voor in de winter. Hij is lekker creamy en dekt enorm goed. Na één laag is hij volledig dekkend, maar ik heb er toch maar twee aangebracht voor de houdbaarheid. De nagellak van Ciaté blijft met een topcoat zo’n vier dagen mooi zitten.

Tot slot nam ik Fashionista Sister mee. Een mooi donker rode kleur met een paarse gloed. Deze bevat een lichte shimmer. Ik vind de kleur echt heel erg mooi voor in de winter. Ook deze dekt al na één laag.


Ik ben dus erg tevreden over de nagellak van Ciaté. Ik vind het leuk dat Big Bazar de oude collecties verkoopt voor een klein prijsje. Ik houd de winkel ook zeker in de gaten voor meer kleuren! De nagellak van Ciaté kost bij de Big Bazar €4,00 los of 3 voor €10,00.

Heb jij al weleens nagellak van Ciaté geprobeerd?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Oeh de kleurtjes zijn allemaal heel mooi. Zelf wil ik graag een lakje van dit merk uitproberen. liefs x

  2. Mooie lakjes zeg! Sharp Tailoring vind ik heel mooi en fashionista sister is ook een bijzondere kleur 😉

Plaats een reactie