Iedere vrouw droomt van lang haar toch? Ik in ieder geval wel! Helaas hebben de meeste mensen een bepaalde haargrens, wat betekent dat je haar niet verder groeit dan een bepaald punt. Mijn haargrens is net over mijn borst. Soms zou ik willen dat mijn haar iets langer zou kunnen groeien. Je kunt ervoor kiezen om hair extensions te laten plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om flip-in extensions te kopen. Dit zijn mega handige extensions die je gemakkelijk in je haar zet en er zo weer uit kunt halen.
Mijn hair extensions komen van de webshop Glamour your Hair. Zij bieden verschillende soorten extensions aan. Clip-in, flip-in en ponytails. Je kunt kiezen voor synthetisch haar (wat ik heb) of real human hair. Flip-in extensions breng je op een hele makkelijke manier aan. Je hoeft niet moeilijk te doen met clipjes en je kunt het heel gemakkelijk bij jezelf doen. De extensions zijn mooi afgewerkt met een baan stof. De haren voelen glad en zacht aan, ze voelen wel wat ‘nepper’ dan je eigen haar, maar dat zie je niet als je het in hebt. De extensions zet je in je haar door middel van een doorzichtige draad, het lijkt heel erg op visdraad. Aan het eind van de visdraad zitten twee haakjes. Deze haakjes kun je bevestigen aan de lusjes die aan de stoffen band zitten. Het handige aan dit systeem is dat je zo de extensions op maat kunt maken. Daardoor passen ze perfect om je hoofd heen, echt ideaal!


Dit handige filmpje van Glamour your Hair laat precies zien hoe je de extensions kunt aanbrengen.

Links zie je mijn haar zonder extensions. Ik heb vrij dun, futloos en saai haar. Rechts zie je mijn haar met de extensions. Het voelt heel raar aan om opeens zo’n bos haar te hebben. Ik moet eerlijk zeggen dat het even wennen is als je de extensions voor het eerst in hebt. Ik moet wennen aan het gewicht en aan het lange haar. De kleur die ik heb (chocolate brown) is perfect bij mijn haar. Ik vind wel dat je af en toe ziet dat mijn eigen haar niet goed blend met de extensions, maar wanneer ik mijn haar helemaal stijl valt dit minder op. Ik draai mijn haar ook een beetje in de extensions en dan ziet het er natuurlijker uit. Het draadje voel je echt niet op je hoofd zitten en zie je ook totaal niet zitten, wat erg handig is. Ook kunnen je extensions er niet zomaar uit vallen (fijn om te weten!).

De flip-in hair extensions zijn erg leuk voor een avondje uit of een speciale gelegenheid. Ik zou ze eerlijk gezegd niet iedere dag dragen. Daar vind ik ze toch iets te zwaar voor. Wel vind ik de extensions van goede kwaliteit en ogen ze vrij natuurlijk. Je moet er wel even op letten dat je haar goed blendt met de extensions. Ik heb mijn haar op één lengte, waardoor je misschien wel een beetje een lijn ziet. Als je laagjes in je haar hebt, zal dit minder opvallen. Het nadeel aan synthetische extensions vind ik dat je ze niet met hittetangen mag behandelen, dan smelten ze namelijk. Wel kun je ze stijlen op de laagste stand, maar wees hier voorzichtig mee. Je kunt op de site kiezen of je een ‘stijle’ variant of een ‘krul’ variant wil. Ik heb de stijle variant, die bij de puntjes wel een beetje slag heeft. Wanneer je extensions iedere dag wilt dragen, zou ik eerder voor de human hair variant gaan. Deze kun je gewoon behandelen alsof het normaal haar is.

Ik vind het ook erg leuk om kapsels voor lang haar te creëren met deze extensions. Het is bijvoorbeeld erg mooi om een dikke vlecht te maken. De Flip-in hair extensions zijn te koop bij Glamour your Hair voor €44,95. De human hair versie kost €169,95. Naast flip-in verkoopt de webshop ook Clip-in extensions. Wanneer je de kortingscode ‘GLAMBEAUTY’ gebruikt, krijg je een gratis verzending.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Wat zijn ze mooi! Voor een bos vol haar hoef ik het niet te doen, die heb ik al van mezelf.. maar voor een stukje lengte, yes please!

  2. Ik vind ze er heel goed uitzien, mooie kleur is het ook. Fijn dat het ook zo goed matcht met je eigen haar want dat vind ik toch wel het allerbelangrijkst aan extensions.

  3. Wat gaaf! Ik heb net een set ontvangen met van die klemmetjes! Ik ben benieuwd of mij dat lukt, dit ziet er veel makkelijker uit!

Plaats een reactie