Als er een product is waar ik dol op ben tijdens de koudere dagen, is het body butter. Mijn droge huid heeft dit product echt nodig, anders wordt mijn huid heel trekkerig. Kruidvat heeft vier nieuwe body butters aan het assortiment toegevoegd.

Kruidvat komt in totaal met vier verschillende geurencombinaties: Honey Cacaobutter, Blueberry Lychee, Coconut Sheabutter en Olive Macademia. De afgelopen tijd heb ik de eerste twee uitgetest.


Ik vind de verpakkingen van de producten er erg mooi uitzien. Ze zijn simpel, strak en je kan de verschillende geuren onderscheiden aan de verschillende kleuren verpakking. Daarnaast voelt de pot stevig aan en is hij goed afsluitbaar. Honey Cacaobutter is een vrij zachte, zoete geur. Ik vind deze heerlijk omdat hij niet te overheersend is, maar de geur blijft toch zeker een tijdje hangen. Sowieso vind ik het fijn dat deze body butter cacaoboter bevat. Dat heeft mijn huid zeker nodig tijdens de winter. De body butter voelt vrij dik aan, maar hij is heel goed smeerbaar. Daarnaast voelt mijn huid heel erg zacht als de body butter is ingetrokken (wat trouwens ook vrij vlug gaat). Ik ben fan van deze!De Blueberry Lychee body butter ruikt echt super zoet en sterk. Hij ruikt heel erg naar fruit en als ik de dop er af draai lijkt het net op kwark. Ik moest me dan ook inhouden om het de eerste keer niet op te eten ;-). Deze body butter vind ik qua werking ook heel erg fijn. De geur is lekker, maar wel aanweziger dan die van de Honey Cacaobutter. Ook deze trekt snel in en voedt mijn huid prima.


Ik ben fan van deze nieuwe body butters van de Kruidvat. Ik ben ook mega benieuwd geworden naar de andere geuren, dus die ga ik zeker nog even bekijken in de winkel. De body butters zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Kruidvat. En weet je wat ook nog eens heel erg fijn is? Ze kosten maar €2,49 per stuk, mega budgetproof dus!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Klinkt goed! Ik heb nog zo’n deal op mijn Kruidvat voordeelkaart geactiveerd, dat ik deze producten met 50% korting kan kopen. Die Blueberry gaat zeker mee in mijn mandje!

Plaats een reactie