Philosophy’s Hope in a Jar is al jaren ontzettend geliefd op de beautymarkt. Zelf had ik het product nog nooit uitgetest, tot nu. Afgelopen mei is de Renewed Hope in a Jar gelanceerd, een vernieuwde versie van de crème die een wereldwijd succes is.

De Renewed Hope formule richt zich op drie huidwensen van vrouwen:
Wens 1: een zachte, frisse, gladde huid met het comfort van directe hydratatie die de hele dag aanhoudt.

Volgens Philosophy wordt dit verkregen door drie soorten hyaluronaat, elk met een unieke werking en bestemming, voor directe hydratatie gedurende de hele dag.

 • hyaluronzuur in microbolletjes trekt water aan en houdt dit vast in de huid voor een onmiddellijke hydratatie
 • een mix van hyaluronzuur stimuleert de afgifte van vocht aan de epidermis en gaat verlies van vocht uit de huid tegen
 • blauw aloë-extract stimuleert de natuurlijke hyaluronzuuraanmaak in de huid

Wens 2: een verfijnde huidstructuur met zichtbaar kleinere poriën en fijne lijntjes die bijna weggevaagd zijn.

Volgens Philosophy wordt dit verkregen door een drievoudige mix van alpha-hydroxyzuren (glycol-, citroen- en amandelzuur), die mild het huidoppervlak exfoliëren.

Wens 3: het opnieuw verkrijgen van een energieke, gezonde kleur en glans.

Dit wordt volgens Philosophy verkregen door drie werkzame, verhelderende huidpigmenten die de microcirculatie van de huid bevorderen:

 • Aziatisch fruitextract dat de microcirculatie stimuleert en de huid een natuurlijke, gezonde kleur geeft
 • cactusvijgbloesemextract stimuleert de enzymen in de huid om zo de natuurlijke, heldere uitstraling te verbeteren
 • micro-optische lichtreflectoren helpen het licht aan het huidoppervlak te verspreiden voor een soft-focus effect


Deze wensen zorgen voor de vernieuwde versie van Hope in a Jar. Deze wensen sluiten ook zeker aan bij mijn eigen wensen. De crème is geschikt voor ieder huidtype. Het product zit in een potje, vandaar natuurlijk ook de naam Hope in a Jar. Zelf vind ik dit altijd wat minder hygiënisch, maar als je ervoor zorgt dat je handen schoon zijn, voordat je het product gebruikt, kan het geen kwaad.


De crème ruikt lekker fris. Ik heb zelf nooit de oude Hope in a Jar getest, dus ik kan het hier niet mee vergelijken. Het product is lekker luchtig en voelt prettig aan op de huid, daarnaast trekt het lekker snel in. Ik merkte direct na gebruik van dit product, dat mijn huid soepeler aanvoelde en gehydrateerd wordt.


Het product is wel prijzig, maar ik moet zeggen dat mijn huid aanzienlijk verbeterd is na gebruik van dit product. Mijn huid is zacht, egaal en straalt. Al moet ik zeggen dat ik normaal ook niet zoveel last heb van puistjes. Wel zou ik bij het gebruiken van dit product nog een crème met SPF aanbrengen, want dat zit niet in dit product.


Ik ben zeer te spreken over Philosophy Renewed Hope in a Jar. Hij vervangt de oude versie van het product en kost €45,50 voor 60 ml. Philosophy is te koop bij ICI Paris XL.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

 1. Dit product staat al een tijdje op mijn wishlist, alle reviews die ik lees zijn positief.. Ook na deze wil ik hem echt nog een x gaan aanschaffen :-)!!

 2. Wow, had je layout nog niet gezien! (ben een poosje weggeweest, hihi) Mooi!
  En mooi artikel, ben heel benieuwd naar dit merk vind het alleen zo duur…. Snif.

 3. Ik hoor zoveel goede verhalen over deze crème dat ik hem toch maar eens moet aanschaffen ondanks de prijs.

Plaats een reactie