Sally Hansen komt met een speciale collectie speciaal voor bruiden: de Bridal Collection. In deze collectie komen zes kleurtjes uit die perfect zijn om te dragen op deze speciale dag. Vandaag laat ik jullie twee kleuren uit deze collectie zien: Perfect Pair en Tie the Knot.


In de Bridal collectie komen zes neutrale en pastelkleurige tinten uit. Perfect Pair en Tie the Knot zijn allebei zeer neutrale kleuren, die toch net wat extra’s doen voor je nagels.


Perfect Pair is een prachtige nuderoze kleur met gouden shimmer. Ik draag hierboven twee laagjes en zoals je kan zien is hij net niet dekkend. Om een perfect resultaat te krijgen zou je er nog een derde laagje aan toe kunnen voegen. Dit is wel echt zo’n kleurtje dat geschikt is voor een bruiloft. Ik vind de shimmer echt heel erg mooi!


Tie the Knot is een caramelkleurige nude kleur. Deze vind ik ook erg mooi, al weet ik niet of ik zo’n kleurtje op mijn eigen bruiloft zou dragen. Deze kleur dekt prima in twee lagen. Ik vind hem erg mooi neutraal. De nagellak van Sally Hansen vind ik erg fijn lakken en het blijft ook zeker een paar dagen goed zitten met een topcoat.


De Sally Hansen Bridal Collection is nu verkrijgbaar bij ICI Paris XL en DA. De nagellak kost €10,99 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ik vind de lakjes van Sally Hansen altijd erg mooi, deze twee zijn het voor mij alleen allebei net niet. Het eerste kleurtje vind ik mooier zonder glitter, en de tweede vind ik wat te donker.

Plaats een reactie