Sinful Colors is een heerlijk budget proof nagellakmerk. Voorheen was het wat moeilijk verkrijgbaar in Nederland maar sinds kort is het te koop bij de Kruidvat, yay! Natuurlijk moest ik wat kleurtjes inslaan!


Ik kocht vier heel verschillende kleurtjes. Links zie je Easy Going, daarnaast ligt Cinderella, Nirvana is een mooie taupe kleur en tot slot zie je de felle Thimbleberry.Easy going is een prachtige nude/licht roze kleur. Ik vind dit een prachtige kleur als je huid zongebruind is. Dan springt hij echt van je nagels af! De nagellak van Sinful Colors lakt prettig. Het kwastje is vrij dun, maar daardoor kun je wel heel net lakken. Deze kleur had twee laagjes nodig, prima dus.


Over Cinderella ben ik helaas wat minder tevreden. Het leek me zo’n mooie lichtblauwe kleur met paarse shimmer! Helaas is dit kleurtje heel waterig en dekt hij niet goed. Ik draag hierboven twee laagjes, maar zoals je kan zien dekt hij niet optimaal. Jammer, dit kleurtje kun je beter laten staan!


In tegenstelling tot Cinderella dekt Nirvana weer heel erg goed. Dit creamy taupe/bruine kleurtje vind ik echt prachtig. Hierboven draag ik twee laagjes en zoals je kan zien is dat echt perfect. Ik vind dit een hele mooie kleur!


Ik sluit af met mijn favoriet: Thimbleberry. Thimbleberry is een prachtige rode/donker roze bessenkleur. Wauw! Hij is zo mooi opvallend en fel. Een perfecte kleur voor de zomer. Ook deze lak dekt weer goed. Hierboven draag ik twee laagjes.


Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de nagellak van Sinful Colors. Wel verschilt de kwaliteit per kleur. Zo vind ik Cinderella echt niet mooi op de nagels, dus die kun je beter laten staan. De andere drie kleuren zijn prima en vooral Thimbleberry vind ik prachtig! Sinful colors is te koop bij de Kruidvat. De nagellak kost €1,99 per stuk.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. prachtige kleuren! easy going heb ik nog ongebruikt in de kast staan… eind van de week maar op doen dan!

Plaats een reactie