Het laatste palette dat ik heb uit de Big city life LE van Catrice is het New York palette. Daar ga ik vandaag dan ook wat meer over vertellen. Eerst twijfelde ik echt enorm of ik dit palette zou kopen, want de kleuren zijn niet echt neutraal, toch ben ik blij dat ik hem heb meegenomen!

De verpakking is wederom prachtig, daar hoef ik niet veel meer over te zeggen!


Links zie je twee grote blushes in de kleuren, boven zie je Broadway en onder Statue of liberty. De ene heeft heel erg veel shimmer, maar de andere is vrij mat. Ik vind het beide echt hele mooie kleuren. Dan bevat het palette, zoals ieder ander palette uit deze collectie, 6 oogschaduws en nog een oogpotloodje. De kleuren in dit palette zijn wat koeler als in de andere twee die ik bezit. Maar daarom wilde ik hem weleens uitproberen. Het palette bevat een mooie koele paarse kleur (Soho), een wat donkere paarse kleur (Rockfeller center), een mooie donker blauw (Brooklyn bridge), een prachtige groene kleur (Central park), een hele lichte grijze/blauwe kleur (Time square) en een mooie grijze kleur (Wall street). Wederom weer erg leuke namen!

Ook de blushes en oogschaduw in dit palette zijn heel zacht en goed met elkaar te blenden. Pas wel weer op voor fall out, want dat is helaas een nadeel aan dit palette. Neem niet te veel product op je kwast, anders zit er al snel oogschaduw op je wang. De kleuren zijn erg goed te combineren met elkaar. Het potloodje is simpel zwart en niet heel erg speciaal.


De mooie oogschaduw kleuren!


En de blushes, vooral de linker vind ik heel erg mooi!

 

Pluspunten:

 • Prachtige verpakking
 • Leuk meedere producten in een (blush, oogschaduw en oogpotlood)
 • Goed pigment
 • Verkrijgbaarheid
 • Verschillende kleurencombinaties
 • Handig om mee te nemen
 • Prijs (€6,99)

Minpunten:

 • Potloodje is niet van super kwaliteit
 • Kijk uit voor fall out
Ik weet niet of de palettes nog verkrijgbaar zijn, maar misschien liggen ze al in de uitverkoop, dat zou natuurlijk extra leuk zijn! Ik vind dit palette leuk, maar ik vind Berlin en Sydney veel mooier omdat ik die kleurtjes meer gebruik. Maar ook dit is weer een aanrader!
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

 1. mooie palette, ik heb zelf geen palette’s gekocht van deze collectie. De palette’s zien er wel erg mooi uit 😀

 2. Heb die ook en vind die echt mooi en vind het al helemaal geweldig dat het de naam New York heeft, hehe 😀

Plaats een reactie