Laatst lag de Catrice Neo Geisha collectie in de winkels en daarvan heb ik eigenlijk alleen een lip and cheek colour meegenomen. Ik was wel benieuwd hoe gepigmenteerd deze blush en lipgloss in één zou zijn. Er kwamen drie kleuren uit, waaronder deze, Discreet Artist.
 photo Untitled2769_zps49508c83.png
Ik vind de verpakkingen van Catrice altijd mooi. Ze zijn simpel en strak en zo ook bij deze lip and cheek colour.

 photo Untitled2770_zps380cb219.png
Op het eerste gezicht is de kleur echt knalroze, daarom was ik ook erg benieuwd naar de pigmentatie. Ik kan meteen zeggen dat ik die een beetje tegen vind vallen. Er komt wel roze kleur vanaf, maar lang niet zo heel veel. Op mijn huid is hij nauwelijks zichtbaar, tenzij ik een heleboel opsmeer en op mijn lippen vind ik hem te licht. Het product voelt daarentegen wel prettig aan. Lekker zacht op je lippen en hij ruikt ook prettig.

 photo Untitled2771_zps0f2a5dfd.png
Ik vind het dus erg jammer dat de blush/lip colour niet zo goed gepigmenteerd is. Ik had graag een knalroze cream blush gezien, maar dat zit er helaas niet in. Je kan hem natuurlijk zelf wel opbouwen, maar op een gegeven moment krijg je hem gewoon niet meer donkerder. Ik vind hem wel prettig aanvoelen op mijn lippen, ik heb het gevoel dat ze verzorgd en gehydrateerd worden, alleen van de kleur moet je niet veel verwachten.

 photo Untitled2772_zps5d8a28b7.png
Ik vind het dus een beetje jammer dat de kleur niet goed zichtbaar is, hierboven ben ik wel een paar keer met het product over mijn huid gegaan. Misschien is hij bij de lichtere dames wat mooier op de huid, maar voor mij is het helaas niet geschikt.

 

Catrice Neo Geisha lip and cheek colour, Discreet Artist – €3,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Ahw, balen dat ie niet bij jou past. 🙁 Het is wel een erg mooi kleurtje en een leuk prijsje, maar voor jou net 4 euro teveel. In het doosje ziet de kleur er wel erg leuk en mooi uit.
    En hey, je moet me nog dat bestandje voor je header mailen haha.

  2. Ik heb deze toevallig gisteren in de uitverkoop voor 1 euro gekocht bij Kruidvat! Leuk om er nu een review over te lezen, alleen jammer dat hij jou zo tegenvalt. Mij valt hij helaas ook tegen, de kleur is ook voor mij te licht. Maar ach, het was voor mij gelukkig maar 1 euro!

Plaats een reactie