Toen ik hoorde dat de nieuwe catrice collectie in de winkels lag, moest ik natuurlijk even gaan kijken. Deze lipstick viel me op, en ben er erg blij mee!

De lipstick smeert heel fijn en is heerlijk zacht op je lippen. Het geeft een goede kleur af, die ik echt heel mooi vind, het is een roze kleur, die je overdag goed kan dragen. Het is niet te opvallend maar wel heel mooi. De lipstick blijft lang zitten en je kunt er wel mee eten en drinken. Ook is de prijs niet veel, je betaalt voor deze goeie lipstick maar €2,99! Er is ook nog een andere kleur, maar die lag tegen rood aan, en dat staat mij niet zo. Ik vind de verpakking ook heel leuk, gewoon zilver met daaronder dan zo’n versiering. Het oogt niet zo heel goedkoop, eerder chique. Ik vind dit zeker een aanrader! Ik zou er snel bij zijn, want de limited editions zijn snel uitverkocht! Catrice is te koop bij kruidvat en trekpleister.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Ik heb hem ook en vind het een mooie kleur! Grappig dat de meningen kunnen verschillen over de verpakking want ik vind hem nogal cheap 😉

  2. Deze is ook erg mooi! Ik stond er nog mee in mijn handen, maar twijfelde omdat ie mij te roze leek. Maar als ik jouw foto bekijk is ie toch wel heel erg mooi !

Plaats een reactie