Dit haarserum heb ik al weer een tijdje geleden mogen ontvangen van www.lindseys.nl, een heerlijke webshop vol producten van Chi en Biosilk. Voor glambeauty mocht ik de Chi Silk Infusion uitproberen, ik vind het altijd heerlijk om haarproducten uit te proberen, want dan kun je pas echt zien of iets werkt!
Untitled166.png picture by glambeautynl

Ik heb 2 mini verpakkingen van de Chi silk infusion ontvangen, daar zit 15 ml in. De verpakkingen vind ik wel leuk, een keer wat andere kleuren namelijk een groen/brons flesje met rode details. Dan het product zelf, dit product is eigenlijk een verzorging en beschermer van het haar bedoeld voor mensen met krul of kroes haar. Nou heb ik zelf niet bepaald krullen of kroes haar maar ik heb toch een duidelijk slag in mijn haren. Het eerste wat me op viel toen ik het flesje open draaide, was de aanwezige geur, wat een heerlijke geur! Eigenlijk doet de geur me een beetje denken aan mannen deodorant, vraag me niet waarom. Maar dat is juist een heerlijke geur! Als ik het in mijn haren heb gedaan, ziet het er op het eerste moment een beetje vet uit, maar zodra het is in getrokken glanzen mijn haren als nooit tevoren. Het is zacht, verzorgd, beschermd (want je kunt dit product ook gebruiken voordat je je haren gaat stijlen of iets dergelijks) en het ruikt alsof ik net uit de douche gekomen ben. Wat een top product, ik blijf de hele dag aan mijn haar ruiken en het ziet er zeker niet uit alsof het vet is. Ik denk dat mensen met krul of kroes haar dit ook erg fijn zullen vinden, want ik heb soms ook pluizig haar en als ik dit er dan in doe, is mijn haar weer helemaal anti-pluis! Wat ook erg fijn is, is dat het mijn haar niet verzwaard. Ik kan er niet veel over zeggen, alleen dat ik fan ben!

Pluspunten:

  • Verzorgt je haar
  • Laat je haar glanzen
  • Ruikt heerlijk
  • Verzwaart je haar niet
  • Je haar wordt niet vet
  • Verschillende maten en prijzen
  • Zuinig gebruik

Minpunten:

  • Prijzen worden vrij duur, naarmate de fles groter wordt
  • Bij kapperzaken verkrijgbaar en via internet, dus niet in drogisterijen

Er zijn dus verschillende prijzen.
15 ml (proefje) > €3,24
50 ml > €14,58
150 ml > €26,46
300 ml > €40,00

Ik zelf vind het echt een aanrader, vooral als je wat droger haar hebt, je kunt altijd een proefje proberen. Voor meer informatie kijk op www.lindseys.nl.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Dit is zo’n heerlijk serum!! Ik had een proefje gekregen van mijn kapster en gebruik het ook echt iedere dag! Je doet er ook vrij lang mee, want je hebt echt maar een erwtje nodig, heel fijn!

Plaats een reactie