Voor de heerlijke webshop www.sillysoap.nl mocht ik een aantal verzorgingsproducten uittesten. Ikzelf ben daar echt dol op, dus kon niet wachten om het volgende product te testen. Het is een bath bomb in de vorm van een cupcake, echt super cute! Er zitten zelfs glitters op!

Benieuwd? Lees snel verder!

Aah hij ziet er zo cute uit! Echt ik durfde hem bijna niet te gebruiken zo mooi! Hij ruikt zo lekker naar lavendel en passievrucht, mmm ik hou van die geur! Je kunt hem op twee manieren gebruiken, onder de douche en in bad. Onder de douche gebruik je hem zo: Je haalt het toefje eraf en houdt hem onder warm water, daarna kun je je huid ermee scrubben. In bad is het eigenlijk hetzelfde, maar het onderste gedeelte leg je in bad, zodat het begint te bruisen, dan houd je het toefje onder het warme water en je kunt ermee scrubben. Er zit sheabutter in dus verzorgt je huid goed. Ik moet je vertellen, dat toen ik uit bad kwam ik zeker een zacht huidje had, de geur blijft wel even hangen maar niet heel lang. Ik vind hem echt heerlijk en het geld waard, hij kost namelijk maar €4,50. Ik zou hem zeker eens proberen!

Deze cupcake bath bomb is te koop op www.sillysoap.nl

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Pingback: Bath truffles

  2. hihi, ik vind het zo cute dat als ik er een in mijn bezit had, ik hem niet zou gebruiken omdat hij er zo leuk uit ziet! hihi. :mrgreen:

Plaats een reactie