Voor de website Silly Soap mocht ik een aantal verzorgingsproducten uittesten. En ik ben echt dol op alles wat met zeep en bath bombs etc. te maken heeft. Dit keer ga ik jullie iets over de cute cupcake soap vertellen.

Benieuwd wat ik ervan vindt? Lees snel verder!

Ik kreeg deze cupcake soap in de geur Strawberry trifle. En wat ruikt hij heerlijk naar aardbeien, ik zelf ben echt dol op aardbeien dus vindt het lekker om deze geur te gebruiken. De geur is sterk maar niet overheersend. Ik vond het zo erg om deze zeep te gaan gebruiken, kijk hoe mooi hij eruit ziet, ik krijg er gewoon honger van! Eyecandy is het zeker, maar is deze zeep fijn? Ja! Ik heb hem gebruikt om mijn gezicht te wassen, en mijn gezicht werd er zeker schoon van, en de geur blijft wel een tijdje hangen. Maar na het gebruiken van zeep raad ik je sowieso aan om crème of bodylotion op te doen omdat je huid een beetje trekkerig wordt. Maar deze zeep werkt prima.

Gebruiksaanwijzing:
Maak de huid nat met warm water en wrijf het zeepje tussen je handen. Je kunt het zeepje ook gebruiken door het aan te brengen met ronddraaiende bewegingen. Zo onstaat er lekkere geur en begint het zeepje te schuimen. De cupcake soap zorgt ervoor dat je huid zacht aanvoelt en heeft een hydraterende werking. De cupcake soap is geschikt voor dagelijks gebruik.

Ik krijg er zeker een zacht huidje van, maar zoals ik al zei wel een beetje trekkerig. Maar daardoor laat ik dit zeepje zeker niet ongebruikt staan. Oooh ik ben fan! Ik wil ze allemaal.

Deze cupcake soap, en vele anderen varianten zijn te koop op www.sillysoap.nl. Deze kost €4,95 wat een goede prijs is, omdat je er zeer lang mee kan doen!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Klinkt heeeeerlijk! Ik ben ook gek op aardbeien! 😀 *pakt gelijk de aardbeien parfum van Yves Rocher er weer bij!*

Plaats een reactie