Dove komt met hun allereerste limited edition (ik hou van limited editions), namelijk een huidverzorgingslijn speciaal voor de winter! Omdat je huid in de winter weer een stuk droger wordt, wat heel herkenbaar bij mij is, heeft je huid extra verzorging nodig. Er komen drie producten uit in deze limited edition, namelijk een body lotion, een douchegel en een heerlijke body creme! Zijn jullie ook zo benieuwd naar de producten?


De vormgeving vind ik gewoon heel erg mooi. Gewoon strak wit, met een mooie paarse opdruk. Ik vind dat deze producten ook super leuk zijn om cadeau te geven!

Ook krijg je veel product voor je geld. In de douchegel zit 250 ml, net als in de body lotion. De body creme bevat 150 ml.

 


Dove winter care douchegel (€3,49)
Laat ik als allereerste zeggen dat ik deze douchegel zóo lekker vind ruiken! Alle producten bevatten de geur amandel. De douchegel schuimt heel erg goed en verzorgt mijn huid heel erg goed. Ik krijg er totaal geen trekkerig gevoel van, maar een fijne zachte huid. Zeker lekker voor in de winter!


Dove winter care body lotion (€6,99)
De body lotion is vrij dun en ruikt net als de douchegel heerlijk! Ik vind deze body lotion vooral fijn op de minder droge delen van mijn huid. Hij trekt snel in en laat een lekker geurtje achter. Ik vind dat hij je huid er ook gezond uit laat zien, dus dat is echt een pluspunt. Handig om even tussendoor aan te brengen, als je nog ergens heen moet!


Dove winter care body creme (€2,29)
Ik houd echt heel erg van lekker dikke creme’s in de winter voor mijn huid. Zoals ik al vertelde is mijn huid nogal snel droog. De body creme is een stuk zwaarder dan de bodylotion, maar heerlijk voor op droge plekjes. Het duurt iets langer voordat hij is ingetrokken, maar ik merk zeker verschil.

Ook dit product ruikt weer heel lekker! Hij laat ook en beetje een vet laagje achter, dus het beste kun je hem opsmeren voordat je gaat slapen, zodat hij goed kan intrekken!

 

Ik ben heel erg te spreken over deze limited edition van Dove, van mij mogen ze dit zeker ieder seizoen doen! Ik vind de producten heerlijk ruiken, ze zijn betaalbaar en ook nog eens hartstikke leuk vorm gegeven. De Dove winter care lijn is verkrijgbaar tot en met maart 2012 bij drogisterijen.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

Plaats een reactie