Misschien hebben jullie al enkele producten gezien van de nieuwe lijn van Dr van der Hoog. Dr van der Hoog komt namelijk met een vernieuwd assortiment, waarin verschillende nieuwe producten verschijnen. Er zijn verschillende lijnen met verzorgingsproducten voor verschillende huidtypes. Ik heb twee producten ontvangen uit de Natural intensive lijn. Deze lijn is geschikt voor de droge huid.

De producten die ik heb ontvangen zijn een nachtcreme en een ooggel. De producten komen in een mooi, stevig doosje.

De verpakkingen van de producten zelf vind ik ook heel erg mooi. Ik vind de producten zeker niet goedkoop ogen, maar juist vrij duur. Leuk dat Dr van der Hoog hun logo in de verpakkingen heeft verwerkt.


Natural intensive voedende nachtcreme (€15,50)
De creme moet er voor zorgen dat de droge huid intensief verzorgt wordt. De creme is lekker dik en smeert goed uit. Hij is vrij vettig, maar dat vind ik wel fijn, zo kan hij ’s nachts lekker goed intrekken.

Er zit ook nog een handig spateltje bij, zo hoef je niet met je handen in het potje en is het een stuk hygienischer!

De creme trekt goed in mijn huid en ik merk dat de volgende dag mijn huid een stuk zachter is. Meestal heb ik rond deze tijd van het jaar echt een verschrikkelijke droge huid, maar sinds ik deze creme gebruik merk ik daar vrij weinig van. Ik vind het dus een dikke aanrader, vooral als je last hebt van een droge huid in de winter. Misschien wat prijziger dan andere creme’s die verkocht worden bij een drogisterij, maar dan heb je ook wat.

 


Natural intensive voedende ooggel (€12,95)
Naar dit product was ik echt heel erg benieuwd! Dr van der Hoog beweert dat dit product de droge ooghuid intensief verzorgd. Het product zou ook tegen wallen en lijntjes moeten werken. Ik kan je vertellen, mijn wallen zie je soms wel, vooral als ik heel erg vermoeid ben. Dus dit product kon ik goed testen.

Dat mijn huid rondom mijn ogen zacht wordt is een feit, daar is dit product echt heel fijn voor. Het geeft ook een verkoelend gevoel, heerlijk als je opstaat om wakker te worden. Of het echt tegen wallen helpt vind ik moeilijk om te zeggen. Ik zie nog niet echt verschil, misschien moet ik hem daarvoor langer testen. Maar ik merk wel dat mijn lijntjes onder mijn ogen verminderd zijn!

De ooggel bevat een handige roller, dus je kunt het makkelijk onder je oog rollen! Ik vind het een fijn product!

 

Zowel de nachtcreme als de ooggel kan ik aanraden. Zeker voor in de winter zijn dit heerlijke producten. Ik voel gewoon dat mijn huid goed gehydrateerd wordt en dat vind ik heel erg prettig. De producten van Dr van der Hoog liggen nu in de winkels, het merk is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Ik heb zelf ook de ooggel, ik vind hem echt heerlijk! Je doet er ook lang mee, en hij werkt bij mij ook tegen wallen!

Plaats een reactie