Elf is een budgetmerk waar ik al langere tijd fan van ben. Ik vind de producten mooi, ze zijn fijn in gebruik en al helemaal betaalbaar. De studio lijn van Elf heeft pas geleden weer een aantal nieuwe producten uitgebracht. Vandaag test ik er een paar voor jullie uit.
 Untitled2278_zps317f3149.png

De studiolijn van Elf is de iets luxere versie van het merk. Deze producten zijn kwalitatief dan ook beter maar gelukkig nog steeds erg goed betaalbaar! Hierboven zie je vijf nieuwe producten, namelijk de glossy gloss, de baked blush, de 3 in 1 mascara, de flawless concealer brush en de small stipple brush.

 Untitled2279_zps1b4dd139.png
Ik had nog nooit kwasten van Elf uitgeprobeerd, maar ik had er al goede dingen over gehoord. De Small stipple brush (€4,-) is erg fijn voor het aanbrengen van vloeibare producten (denk aan cream blush, vloeibare highlighter en concealer). Je kunt zo de producten mooi subtiel aanbrengen. Voor het aanbrengen van foundation vind ik hem net te klein. Hij ligt erg fijn in de hand, de haartjes staan ook niet te dicht op elkaar of te ver van elkaar. Dit is zeker een aanrader.
 Untitled2280_zps08f70835.png

Sinds de dag dat ik de Flawless concealer brush (€4,-) gebruikte, zijn we onafscheidelijk. Dit is echt een super kwast! Ik zocht al heel lang een kwast die mijn concealer goed kon bleden zonder lelijke strepen achter te laten of juist heel veel product te verbruiken. Deze kwast blend mijn concealer heel erg goed en voelt prettig aan. Beide kwasten zijn trouwens erg zacht. Ook deze kwast is een dikke aanrader.

 Untitled2281_zps69ac29f7.png
Dan testte ik ook nog drie make-upjes. De 3 in 1 mascara in very black (€4,-), de Glossy gloss in Tangy Tangerine (€4,-) en de Baked blush in Passion pink (€4,-).

 Untitled2282_zps10c48360.png
De 3 in 1 mascara in very black zou voor zwarte, volle wimper moeten zorgen. De mascara heeft een plastic borsteltje met aan het einde een bolletje. Dit vind ik erg handig want zo kun je goed bij de binnenste wimpers. De mascara maakt zijn beloftes waar, mijn wimpers worden lang, vol en zwart. Ik had zelf nog nooit een mascara van Elf getest, maar hier ben ik toch wel erg enthousiast over. Sinds ik deze heb getest, gebruik ik hem ook iedere dag. Zeker een fijne budgetproof mascara!

 Untitled2283_zpsda703f10.png
De Glossy gloss in Tangy Tangerine is een mooie peachy oranje gloss. Ik vind de verpakking erg mooi! De gloss voelt een beetje plakkerig aan als je hem op doet, sommigen kunnen dat storend vinden, ik vind het niet erg. Als een lipgloss een beetje plakkerig is, blijft hij over het algemeen beter zitten. Deze lipgloss blijft prima zitten, natuurlijk moet je af en toe wel even bijsmeren. Het kleurtje vind ik erg mooi bij mijn huid staan, dus daar ben ik wel blij mee. Ook ruikt de lipgloss prettig. Naast Tangy Tangerine zijn er nog 9 andere kleuren.

 Untitled2286_zps402c207a.png
Tangy Tangerine op mijn lippen.

 Untitled2284_zps58161f32.png
Ten slotte vertel ik jullie nog iets over de Baked blush in de kleur Passion Pink. Ik ben dol op baked blushes, ze staan erom bekend dat ze zeer gepigmenteerd zijn. Zo ook deze, je moet oppassen dat je niet te veel aanbrengt, maar je kan hem heel licht aanbrengen als je de small stipple brush gebruikt. De kleur is mooi roze met een klein beetje een peachy kleur er doorheen. Deze staat wederom ook weer erg mooi bij mijn huid. En voor die prijs kan je hem toch gewoon niet laten liggen? Naast Passion Pink zijn er nog 3 andere kleuren.

 Untitled2285_zps0a99a4de.png
De blush en lipgloss geswatcht op mijn hand. Beiden zijn erg mooi!

 Untitled2287_zps15ed61a2.png
Nog een full face foto waarbij ik alle producten heb gebruikt!

 

Zoals je wel kunt lezen ben ik erg tevreden over deze nieuwe producten uit de Studio lijn van Elf. Ze zijn fijn in gebruik, kwalitatief erg goed en ook nog eens heel budgetproof. Ook nieuwsgierig geworden? Ze zijn te koop op www.eyeslipsface.nl.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

1 Comment

  1. Het lijken mij erg fijne producten! De lipgloss staat je mooi 🙂 De concealer brush is naar mij op weg, dus ik ben echt heel benieuwd!

Plaats een reactie