Jullie zagen deze lip balm van Essence al voorbij komen in mijn shoplog. Dit is het enige product wat ik heb gekocht van de i love berlin collectie, ik vond de kleuren in de collectie niet heel erg mooi. Maar deze lip balm wilde ik wel uit proberen.


Ik vind het potje er leuk uitzien, maar ik ben niet zo fan van potjes. Dit vooral omdat je er steeds met je vinger in moet, en als je iets langere nagels hebt, zit het meteen onder je nagel. Ook is de opening vrij klein, waardoor het moeilijk is om er met je vinger in te gaan. Maar dan naar de lip balm zelf. Het is een donker roze kleur, en hij smeert fijn. De lip balm heeft wel een geur, maar die is niet storend. Mijn lippen worden er ook zacht van en krijgen een roze kleurtje wat ik ook wel leuk vindt. Ik vind het een prima lip balm voor deze prijs, hij is namelijk erg goedkoop.

Pluspunten:

 • Smeert fijn
 • Geeft kleur af
 • Prijs (€1,99)
 • Fijne geur

Minpunten:

 • Tijdelijk verkrijgbaar
 • Onhandige/onhygienische verpakking

Deze lip balm is tijdelijk verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €1,99. Ik zou er zeker eens naar kijken als je er bent.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. heb hem vandaag ook gehaald samen met 2 lakjes maar heb hem nog niet uitgeprobeerd. denk dat ik er een kwastje voor ga gebruiken want anders heb je het onder je nagels zitten.
  potje is wel erg schattig

 2. hee, zou je je makeup stash willen laten zien?
  ik ben zoooo benieuwd!

Plaats een reactie