Laatst vertelde ik jullie al iets over www.skinandnails.nl, daar verkopen ze leuke nagelproducten en verzorgingsproducten voor je handen en lichaam. Ik kreeg 3 testers van de hand en body lotion van Essie. Ik was hier erg benieuwd naar, dus ga jullie er vandaag over vertellen wat ik ervan vindt.

Ik kreeg dus 3 testers, wat voor mij genoeg was om te testen hoe deze body lotion was.
Untitled110.png picture by glambeauty
Ik kreeg 3 verschillende geuren; Blue berry & Banana, Aloe rich en Pomegranate & Mango.

Dit wordt er gezegd over de body lotions:
‘Essie’s op fruit gebaseerde en parfum vrije hand & body lotions zijn rijk en cremig! De hydraterende en de AHA fruitzuren gaan huid veroudering tegen en zorgen voor een snelle celvernieuwing van de huid. De snel absorberende formule houdt de huid zacht en soepel. Neem je zintuigen mee naar de tropen en je huid mee naar Essie’s smoothiesbar!

Ik ga jullie eerst iets over de geuren die ik gekregen heb vertellen.
Aloë rich (parfumvrij)Niet geurende, extra verzorgende en herstellende lotion. Met de kracht van aloe vera. Een natuurlijke dorstlesser voor je huid.
Deze body lotion heeft inderdaad geen parfum, ik ruik totaal geen geur, het enige wat ik er een beetje uit op kan maken is dat het naar crème ruikt. Ik vind het meestal wel jammer als er geen geur aan zit, maar het fijne daarvan is, is dat hij ook niet stoort en niet sterk is. De body lotion maakt mijn huid heerlijk zacht en trekt goed in.
Pomegranate & MangoEen kalmerende, zacht geurende lotion waarin sappige mango & exotische granaat appels zijn verwerkt.
Deze ruikt echt heerlijk, vooral de mango overheerst wat ik altijd erg lekker vindt ruiken. Het doet me een beetje denken aan die oranje danoontjes, vraag me niet waarom. Eigenlijk is de werking hetzelfde zoals die van de Aloe rich. Dat was ook wel te verwachten bij dezelfde body lotion.
Blue berry & BananaPrikkel je zintuig met zoete bosbessen & banaan. Een lotion met een rijke mix van zoete bosbessen en heerlijke bananen crème.
Oooh dit is echt mijn favoriete geur, echt een heerlijke combinatie. Ik vind bosbessen sowieso lekker ruiken en dan gemixt met bananen maakt hem helemaal af. Ja deze geur vindt ik een echte aanrader! De werking is net als bij de andere twee hetzelfde.

Ik ben erg te spreken over deze body lotions van Essie, essie staat vooral bekend om haar nagellak. Ik kan niet veel zeggen over het uiterlijk van de flessen omdat ik proefjes heb gekregen. Maar op de foto vind ik ze er erg leuk en kleurrijk uit zien! Ik zou zeker eens een kijkje nemen op www.skinandnails.nl. De Essie hand- en body lotion kost voor 60 ml €6,00 en voor 240 ml €15,00. Er zijn ook nog andere geuren zoals; Citroen & Guava, Cranberry & Mandarijn, Kokos & Ananas, Peer & Vijg en Kiwi & Meloen.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Mjammie, ik houd wel van fruitig geurende bodylotions. 🙂 De originele verpakking ziet er ook super handig uit met dat pompje, geen gedoe meer met dopjes enzo.

Plaats een reactie