Voor de website www.aprilonline.nl mocht ik een paar producten voor jullie uittesten, die ik een voor een ga reviewen. Dit keer een Excellence automatic eye liner pencil, dit is zo’n oogpotlood die je eruit kunt draaien. Remember dat ik wat schreef over de Excellence eye pencil die ik niet zo geweldig fijn vind? Benieuwd of deze fijner is?

Lees dan snel verder!

In een woord JA. Deze is inderdaad een stuk fijner, sowieso komt er veel meer pigment af en blijft hij ook goed op mijn waterlijn zitten. Ik vind de verpakking ook veel mooier, en handiger in gebruik. Ikzelf ben echt een fijn van die ‘uitrol’ potloden. Deze bevatten vaak een stuk meer pigment dan gewone oogpotloden. Dit oogpotlood is ook zeker waterproof, ik had hem op mijn hand geswatcht en de hele dag laten zitten, hij ging er niet gemakkelijk af met water, dus dat vind ik ook zeker een pluspunt! Ik kan eigenlijk maar heel kort over dit potlood zijn, ik vind hem heel fijn en voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen. Hij kost maar €2,95 wat ik zeker een goede prijs hiervoor vind.

De foto is een beetje wazig maar het pigment is super!
Hij is te koop op www.aprilonline.nl.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie