Gastredactrice Danique heeft nu al weer enkele artikelen geschreven voor glambeauty. Vandaag laat ze haar favoriete budget producten zien, want wie houdt er nou niet van fijne budget producten?

De december maand is afgelopen. De bankrekeningen zijn iets sneller richting de 0 gegaan dan verwacht. De maand januari zal dan ook voor de meeste een maand zijn waar iets minder wordt uitgegeven! Daarom heb ik hier 3 budget producten. Allemaal onder de €5! Zo kom je nog goedkoop de januari maand doorheen.

Hema Footcare

Dit is de Kloven-eelt crème. Ik kocht deze crème omdat hij niet zo duur was en ik altijd last heb van droge voeten. Ondertussen is dit al mijn 3e potje! Ik ben ontzettend tevreden over dit product. Ik krijg er snel kloven tussen mijn tenen. Deze smeer ik bijna elke avond voordat ik ga slapen op omdat het even duurt voordat de crème is ingetrokken. Ik heb bijna geen kloven meer!

Ook is deze crème geschikt voor eelt, ik heb hier zelf geen last van en weet dus ook niet of het hier goed tegen werkt.

Wat ik ook erg fijn vind, is dat de geur goed is. Het is een gewone normale “crème geur”. Geen speciale luchtjes. Een geur ie vrijwel iedereen dus lekker vindt. In dit potje zit 100 ML en is verkrijgbaar bij de HEMA. Het potje kost ongeveer €3,50.

Pluspunten:

 • Goedkoop
 • Ruikt fijn
 • Doet zijn werk goed

Nadelen:

 • Je moet eventjes wachten tot het is ingetrokken

 

Etos handzeep scrub

Deze zeep heb ik een keer gekocht omdat ze geen andere zeep meer hadden. Voor de verandering kocht ik maar de scrub. Ik wou dat ik dit al veel eerder had gedaan. Dit is nu mijn 2e pompje en ik ga ook zeker weer een 3e kopen. Eerst je handen een beetje nat maken onder de kraan. Daarna 2 tot 3 pompjes op je hand doen en deze goed inmasseren over beide handen. Daarna goed afspoelen. Ik merkte de eerste keer meteen verschil! Wat waren mijn handen zacht zeg!
Ik vind dat er een erg fijne scrub in zit. Scrubs waarbij je de korreltjes bijna niet merkt vind ik nooit zo fijn. Bij deze zeep voel je ze goed. Ook is de zeep erg makkelijk van je handen af te wassen en hoef je dus niet zo te boenen. Nadeel is dat als je de zeep hebt gebruikt, de zeep dat aan het uiteinde van het pompje zit hard wordt. Dit geeft wat viezigheid maar is erg makkelijk weg te halen. In deze pomp zit 300ML en is te koop bij de Etos voor €1,29.

Pluspunten:

 • Fijne scrub
 • Maakt mijn handen heel zacht
 • Goedkoop
 • Fijne geur

Nadelen:

 • Laat viezigheid achter na gebruik

 

Etos kohl pencil

Dit oogpotloodje heb ik een aantal jaar geleden gekocht omdat ik toen nog nooit oogpotlood had gebruikt. Ik wilde eerst proberen hoe het zou staan en dan pas gaan zoeken naar een betere. Sinds die dag heb ik nooit meer een andere gekocht. Dit potloodje is zo ongelooflijk fijn.

Hij is heel erg goed zwart. Ook is hij eventueel goed te vervagen. Tijdens een regenbuitje blijft de oogpotlood ook goed zitten! Geen uitloop te bekennen. Ook is het potloodje zacht, wat ik erg fijn vind voor mijn huid. Als dit potloodje op is zal ik hem ook zeker weer opnieuw kopen! Ik gebruik zelf de 001. Dit is gewoon de zwarte. Ze hebben nog meer kleuren liggen zoals bruin en blauw.

Dit oogpotloodje is te koop bij Etos voor €1,79.

Pluspunten:

 • Goedkoop
 • Loopt niet uit
 • Blijft lang zitten
 • Maakt goed zwart

Minpunten:

 • Geen

En dit zijn de favoriete budget producten van gastredactrice Danique! Wat zijn jou favo budget producten?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

 1. Ik kende ze allemaal nog niet, maar die eerste lijkt me vooral erg fijn 🙂

 2. Lijken me fijne producten. Nog niet zo heel lang zit bij ons de Etos, ik ga toch eens letten op deze producten.

 3. Lijken me hele toffe producten! Alleen enorm balen dat we in België geen Etos hebben, zou erg van pas komen 😀

Plaats een reactie