Ik ben dol op gadgets! Het liefst probeer ik de allernieuwste dingen meteen uit. Laatst kreeg ik weer een leuke gadget binnen: de Nude Audio Move Super M speaker, die er alleen al heel schattig uitziet omdat hij mintgroen is. Vandaag vertel ik jullie er meer over!
De verpakking van de speaker vind ik er al super schattig uitzien. Sowieso is de speaker super makkelijk mee te nemen, vanwege het handige formaat. Ik heb trouwens gekozen voor een mintgroene/wit-variant, die ik echt ontzettend tof vind. Hij is ook in het zwart verkrijgbaar.

De speaker komt in een plastic doosje, dat eruitziet als een tasje. Verder zit er een korte handleiding (yay voor korte handleidingen!) bij en een snoertje om de speaker mee op te laden. Er zit geen oplaadblok bij, enkel een UBS-kabel. Maar je kan hem bijvoorbeeld in de lader van je iPhone steken.

De voordelen van deze speaker zijn vooral dat hij ‘waterproof’ is, wat inhoudt dat je de speaker in de douche kan zetten als je gaat douchen, dat hij op bluetooth werkt, je hebt dus geen irritante snoeren nodig en als de accu vol is kun je er zo’n 8 uur muziek mee afspelen.

De Nude Audo Super M speaker is echt heel makkelijk te gebruiken. Er zitten maar twee knoppen op de speaker zelf: een aan/uit-knop en een knop om de bluetooth aan te zetten. Daarnaast zit er nog een ingang voor het USB-kabeltje en een AUX ingang, mocht je geen gebruik maken van de bluetooth. Als je de bluetooth heb aangezet, kun je gemakkelijk via het apparaat waarvan je muziek wilt draaien (smartphone of tablet bijvoorbeeld) contact maken.

De speaker heeft een stevige, rubberen rand waardoor hij wel tegen een stootje kan. Daarnaast is hij super makkelijk mee te nemen aan het draagkoord. Hij is ook niet veel groter dan mijn iPhone 6. Het geluid van de speaker vind ik echt ontzettend goed. Het volume kan erg hard en daarnaast klinkt het geluid mooi en niet te hol. Hij begint wel te kraken als je gekoppelde apparaat te ver van de speaker vandaan is. Voor de beste kwaliteit kun je het apparaat het beste in de buurt van de speaker leggen.

Al met al ben ik zeer verrast door dit kleine, compacte en ontzettend handige apparaatje. Deze bluetooth speaker is ontzettend ideaal voor onderweg omdat hij zo licht, draagbaar en klein is. De Nude Audio Move Super M bluetooth speaker is niet heel goedkoop. Je betaalt namelijk €99,95 voor de speaker. Maar gelukkig mag ik jullie een kortingscode geven waardoor je nu 50% korting krijgt op de aankoop van deze speaker. Met de code SUPERM50 krijg je 50% korting op GSMpunt. Naast bluetooth speakers verkoopt GSMpunt ook smartphonehoesjes, bijvoorbeeld Galaxy J5 hoesjes.

Ben jij ook zo dol op gadgets?

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Ik heb van deze speaker de kleinere, vierkante variant. Erg fijn! Komt een goed geluid uit en hij is makkelijk mee te nemen :-)!

Plaats een reactie