Deze handcreme heb ik nu alweer een poosje in bezit. Ik heb hem veel op vakantie gebruikt als ik weer eens droge handen had. Het is een grote tube dus je kunt er lang mee doen. Maar is hij ook fijn?

Lees snel verder!

Zoals ik al vertelde is het een grote tube, aan de ene kant is dit fijn voor als je een langere tijd weg gaat (vakantie bijvoorbeeld, want je hebt altijd genoeg) maar om mee in je handtas te nemen, neemt hij wel erg veel ruimte in. Voor de rest is de verpakking simpel, niks op aan te merken. De handcreme komt er gemakkelijk uit als je erin knijpt.

Het is een dikkige creme met een vrij sterke geur. Hij ruikt inderdaad naar aloe vera, maar wel erg sterk. Aan de ene kant ruikt dit wel lekker, maar na een tijdje wordt je de geur wel een beetje zat. Voor de rest doet deze handcreme zijn werk wel. Mijn handen zijn vaak erg droog en als ik deze opsmeer worden ze weer heerlijk zacht en verdwijnen alle droge velletjes. Of het mij nagels sterker maakt kan ik niet goed zeggen, dit komt omdat ik altijd nagellak draag dus ik voel niet echt verschil. Al met al is dit een fijne handcreme, alleen als je niet zo van sterke geuren houdt is dit niks voor jou.

De herbamedicus hand & nagel creme is te koop bij Big Bazar voor €1,49 een heerlijk prijsje!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Because of the effective helps of aloe Vera, some products are concentrated with aloe Vera extracts like hand gel sanitizer and lotion since it helps fighting bacterias and preventing tissues on the skin against infection.

Plaats een reactie