Een tijdje terug kwam ik bij de Inglot store in Eindhoven en zag ik grote glazen bakken staan met daarin afgeprijsde mono eyeshadows. Ik had zelf nog geen ervaring met deze oogschaduw, maar wel met de oogschaduw van het freedom system. Aangezien ik die erg fijn vind, kon ik het niet laten om wat kleurtjes mee te nemen.

Ik nam drie kleuren mee die mij meteen opvielen. Een mooie paarse kleur (Pearl 446), een groene (Pearl 418) en een grijze (Double Sparkle 500). Zoals je misschien ziet hebben de oogschaduws van Inglot verschillende finishes. De Pearl eyeshadow heeft meer glans. De Double Sparkle, zoals de naam zegt, meer glitter.


De verpakkingen zijn simpel. Ze zijn zwart en hebben een draai dop.


Zoals ik gewend ben van Inglot, hebben ook deze oogschaduws een prachtige pigmentatie. Ik hoef er maar lichtjes overheen te gaan of er komt al ontzettend veel kleur af. De Pearl eyeshadows zijn iets zachter dan de Double Sparkle. Bij de Double Sparkle komt er ook iets meer poeder vrij. Maar over het algemeen bevatten deze oogschaduws geen fall out. Ze zijn goed te blenden en geven goed af. Dit zijn kwalitatief erg goede oogschaduws.


Pearl 446 is een ontzettend mooie donker paarse kleur. Hij is echt heel donker en mega goed gepigmenteerd. Ik vind paars altijd een ontzettend mooie oogschaduwkleur. Dit komt doordat ik groene ogen heb. Zodra ik paars op mijn oogleden draag, springen mijn ogen er echt uit. Aanrader dus voor de meiden onder ons met groene ogen!


Pearl 418 is een hele mooie groene kleur met gouden shimmer erin. Ook deze vind ik echt prachtig om te dragen. Hij is wederom goed gepigmenteerd. Ik vind deze mooi om met bruintinten te combineren. Wees niet bang voor de felle kleuren. Met een beetje experimenteren zul je zien dat het heel erg mooi kan zijn!


Double Sparkle 500 is een mooie as grijze kleur. Hij is een stuk donkerder dan ik had verwacht en bevat een subtiele shimmer. Deze is heel erg mooi voor in je crease. Je kunt er heel veel diepte mee creëren. Pas wel op dat je het juist aanbrengt, want hij is erg donker. Maar ook deze vind ik erg mooi.


Swatches zonder en met flits. Zie je de prachtige finish die de paarse en groene hebben? Ze zijn ontzettend opvallend. De grijze kleur vind ik ook heel bijzonder.

 

Ik ben heel erg enthousiast over deze mono eyeshadow van Inglot. Volgens mij zijn ze momenteel afgeprijsd omdat ze uit het assortiment gaan. Sla dus je slag als je bij de Inglot in de buurt bent, want ze zijn echt prachtig! Ik kocht ze destijds volgens mij voor €5,00 per stuk. Heb jij al ervaring met de mono eyeshadow van Inglot?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. That’s budget en dan zie je het pigment – hallllo, dat kan je moeilijk laten liggen lijkt me. Ze zien er zo goed uit! Ik vind de paarse kleur het mooist!

  2. Wauw, prachtig! Ik vind alleen de verpakking iets minder, maar het gaat natuurlijk om de inhoud

  3. Oh, deze vind ik er erg mooi uit zien! En ik heb ook groene ogen en paars werkt altijd goed he? Gewoon heerlijk vind ik dat, zo’n kleur waarvan je zeker weet dat je er niet mis mee kunt gaan

Plaats een reactie