Een tijdje geleden kwam ik voor het eerst in aanmerking met het merk Kiehl’s. Ik had er wel het een en ander over gehoord, maar eigenlijk had ik nog nooit een winkel bezocht of me meer geïnteresseerd in het merk. Totdat ik echt kennis maakte met het merk. Al een tijdje test ik de Kiehl’s Midnight Recovery concentrate en de Kiehl’s Powerful Strength Line-reducing Concentrate uit. Vandaag laat ik jullie weten wat ik van deze producten vind.

De verpakkingen van de Kiehl’s producten zijn erg clean, maar dat is bewust gedaan. Kiehl’s is van oorsprong een apothekers merk. Daarom zijn de verpakkingen simpel en gaat het meer om het product wat erin zit.


Mensen die al bekend zijn met het merk, hebben wellicht al eens van de Midnight recovery gehoord. Dit is toch wel het bekendste product van Kiehl’s. De Powerful Strength line-reducing concentrate is een serum die je iedere ochtend onder je make-up aanbrengt.


De Midnight recovery is een vloeibaar product dat je lichtjes op je huid dept na het reinigen ’s avonds. Je brengt het als allerlaatste aan voordat je naar bed gaat. De Midnight Recovery concentrate voedt je huid en geeft het een frisse en gezonde uitstraling. Als je het net heb aangebracht lijkt je huid heel erg vet, maar dit komt doordat het product ’s nachts de tijd nodig heeft om in te trekken.

Toen ik dit product begon te gebruiken merkte ik dat mijn huid eraan moest wennen. Ik heb een vrije droge huid, vooral ’s winters dus die heeft extra voeding nodig. Normaal gebruik je dit product zonder nachtcrème. Dit product was voor mij alleen was niet voedend genoeg, ik kreeg een droge huid en ook kreeg ik in het begin puistjes. Maar vaak is het zo dat je huid even aan een product moet wennen dus ik bleef hem gewoon gebruiken. Uiteindelijk besloot ik om er een crème onder te gebruiken en sindsdien is mijn huid weer puistjes vrij en lekker gevoed.

De Midnight Recovery laat mijn huid zeker stralen. Dit naar lavendel ruikend product brengt fijn aan. Het product bevat een pipetje wat echt ideaal is. Aan één druppel heb je al genoeg voor je hele gezicht. Je verbruikt daardoor heel weinig product.

Dit product is echt ideaal als je een doffe huid hebt en even een boost nodig hebt. Het laat je huid stralen en maakt het ook glad (mits het voedend genoeg is voor je). Voor mensen met een droge huid is het aan te raden er nog een crème onder te gebruiken.


De Kiehl’s Powerful Strength Line-Reducing Concentrate is een serum die je iedere ochtend gebruikt. Als je wil kan je hem ook ’s avonds gebruiken onder je Midnight Recovery Concentrate. Deze serum breng je aan onder je dagcrème na het reinigen van je gezicht. Dit serum zorgt ervoor dat je huid zacht en egaal wordt. Dat is heel erg fijn voordat je je make-up aanbrengt. Het serum is niet geparfumeerd en ruikt dus neutraal. Het product zit in een handig pompflaconnetje, wat ook erg hygiënisch werkt.

Het serum is er ook voor om lijntjes tegen te gaan. Nu heb ik niet echt duidelijke lijntjes in mijn gezicht maar ik merk wel dat hij mijn huid egaal maakt. Na het gebruik van dit product voelt mijn huid ook heerlijk zacht.

 

Ik ben fan van Kiehl’s. Naast bovenstaande producten testte ik ook wat luxe testers van andere producten. De producten die ik ook kan aanraden zijn de Kiehl’s Ultra Facial Cream, die mijn huid heel erg voedde en ook niet geparfumeerd was. Daarnaast vind ik de Kiehl’s Creme de Corps body lotion een echte aanrader. Dit product is ook mega voedend voor mijn droge huidje. Ook dit product bevat geen geur.

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate – €39,00
Kiehl’s Powerfull Strength Line-Reducing Concentrate – €55,00

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Ik wil ook graag nog eens producten van Kiehl’s uitproberen! De Midnight Recovery zou ik wel eens willen testen. Ruikt het product heel erg sterk naar lavendel? Als de lavendelgeur namelijk echt heel sterk is word ik er altijd een beetje naar van.

    • Danique Reageer

      De geur is wel aanwezig, maar niet té overheersend. Je zou het product altijd even in de winkel kunnen ruiken!

  2. Kiehl’s Powerfull Strength Line-Reducing Concentrate heb ik al en vind ik best wel fijn, maar ik zou de recovery concentrate heel graag willen. Ik heb al een paar proefjes ervan gebruikt en zelfs dan vind ik hem al geweldig, maar hij is best wel prijzig helaas.

  3. Lijken me fijne producten, vooral de Midnight recovery spreekt me wel aan! De prijs houdt me wel een beetje tegen hihi..

  4. Ik heb nog nooit producten van Kiehls geprobeerd, maar haast iedereen is er positief over! Nu ben ik wel heel benieuwd 🙂

  5. Pingback: Mijn avondroutine

Plaats een reactie