In de meivakantie, ben ik in duitsland wezen shoppen. Toen ben ik ook naar de KIKO geweest, waar ik een aantal mooie spulletjes mee heb genomen. Waaronder deze twee colour sphere eye shadows. Ik heb de kleuren 04 en 31, die vielen mij gewoon op, dus nam ik ze mee. Ook vond ik ze er gewoon wat duurder uit zien, dan dat ze zijn, vooral omdat ze in mooie doosje komen.


Zoals ik al zei, komen de oogschaduws in mooie matte zwarte doosjes. Die vind ik meteen een luxe gevoel geven, want de meeste ‘duurdere’ merken, verkopen hun make-up producten in doosjes. Het handige is, is dat er een gat in de doosjes zit, waardoor je de kleur kunt zien. Zo kun je, als je wilt, de doosjes er gewoon omheen laten, ik haal ze er echter af.

De verpakking van de oogschaduws zelf, vind ik iets minder luxe. Het zijn gewoon simpele plastic verpakkingen en ik vind ze eerlijk gezegd, vrij cheap ogen. Maar ze gaan prima open en dicht, en zijn goed op te bergen. Maar toch had ik een geheel zwart verpakking, misschien mooier gevonden.

Het zijn baked oogschaduws, je kunt ze dus zowel nat als droog gebruiken. Links zie je de kleur 04 en rechts 31. 04 is een mooie bronze/goud/bruine kleur, je kunt er veel kanten mee op, zowel overdag te gebruiken als ’s avonds. 31 is een hele mooie donker bruine kleur met gouden shimmer erin. Deze gebruik ik liever alleen ’s avonds omdat hij vrij opvallend is, maar als je hem goed blendt, zou hij ook overdag kunnen. Als ik met mijn kwast over de oogschaduws ga, komt er wel wat poeder vrij, maar niet irritant veel. Mijn kwast pakt de kleur erg goed, en de oogschaduws zijn lekker gepigmenteerd. Ze blenden goed en brengen goed aan. Deze twee kleuren zijn erg goed met elkaar te combineren. Ik wil er zeker meer van! Vooral voor hun prijs (€5,90 per stuk) vind ik dit fijne oogschaduws, en ook nog betaalbaar.

Links zie je 04 en rechts 31. Zoals je kunt zien is het pigment amazing. De oogschaduws voelen ook lekker zacht aan, als ik er met mijn vinger overheen ga. Ik heb ze hier trouwens droog aangebracht, nat zullen ze nog intenser zijn.

Pluspunten:

  • Mooie kleuren
  • Veel kleurkeuze
  • Mooie kartonnen doosjes eromheen
  • Prijs (€5,90 per stuk)
  • Veel pigmentatie
  • Brengen fijn aan
  • Blenden goed

Minpunten:

  • Cheap ogende verpakking
  • Verkrijgbaarheid

Helaas is KIKO wat moeilijker te verkrijgen. Je kunt het, voor zover ik weet, in Duitsland en Italië kopen. Maar als je een keer in de buurt bent van KIKO zal ik zeker even binnen kijken. De producten vind ik erg mooi, en ze zijn ook gewoon betaalbaar. 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Wow!! 04 is wel echt extreem mooi!! In het kartonnen doosje ziet het er inderdaad erg mooi uit, maar eenmaal eruit lijkt het meer op een Essence verpakking. Jammer!

Plaats een reactie