Wat al een tijdje helemaal hip is in nagellak-land is de sugar/sand style nagellak. KIKO bracht een tijdje terug een heleboel kleuren uit. Toen ik ze zag bij KIKO moest ik natuurlijk wat kleuren meenemen om uit te proberen. Vandaag laat ik vier verschillende kleuren aan jullie zien.

De vier kleuren die ik heb zijn 631, 635, 638 en 640. Kom op KIKO, verzin nou eens een leuke naam!


De kleur die ik als eerste laat zien is nummer 631. Dit is een mooie licht roze/koraal kleur. Wat me meteen opviel is dat deze Sugar Mat nagellak vrij dekkend is. Om de kleur uit het flesje te krijgen, had deze nagellak maar twee lagen nodig. De nagellak lakt heel erg prettig. Ik vind sowieso de nagellak van KIKO erg fijn. Je ziet het effect van de Sugar Mat nagellak heel erg goed. Er komt eigenlijk een soort reliëf in. Als je er overheen gaat met je vinger voelt het aan als zand, of suiker.. of nou ja, allemaal hetzelfde toch?


635 is een mooie licht paarse kleur. Ook bij deze is het effect weer heel erg mooi. De dekking is eigenlijk precies hetzelfde als de kleur hierboven. Ik vind deze erg mooi voor het voorjaar.


Dit vind ik ook een hele mooie kleur! 638 is een beetje taupe/bruin. Deze nagellak dekt eigenlijk al in één laag. Toch heb ik er hierboven twee aangebracht. Deze kleur is zeker geschikt voor de herfst!


En tot slot toch wel een hele aparte kleur. Dit is 640. 640 is een mooie rode/oranje kleur met een gouden shimmer erin. Dit is de enige nagellak die ik heb van de Sugar Mat lijn met shimmer. Ik vind de gouden glans heel erg mooi. Maar wacht, doet hij jullie ook niet denken aan deze kleur van ANNY die ik eerder al swatchte?


Ik vind de Sugar Mat Nail Lacquer van KIKO erg leuk. Ze hebben veel kleurkeuze en het zijn ook wat ‘apartere’ kleuren. Ik durf niet te zeggen of ze nu nog steeds te koop zijn, omdat ze de laatste keer dat ik er was in de uitverkoop waren. Maar mocht je nog een kleur tegenkomen, dan is het zeker de moeite waard om er even naar te kijken. KIKO is helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Maar dat is een goede reden om weer eens een tripje naar Duitsland te plannen toch?

KIKO Sugar Mat Nail Lacquer, 631 – €4,90
KIKO Sugar Mat Nail Lacquer, 635 – €4,90
KIKO Sugar Mat Nail Lacquer, 638 – €4,90
KIKO Sugar Mat Nail Lacquer, 640 – €4,90

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

28 reacties

  1. Ze zijn helaas niet meer te koop! Ik wilde er ook een aantal aanschaffen maar ze zijn dus helaas uit het assortiment gegaan.

  2. Ik vind die eerste niet zo mooi. Hij lijkt heel vlekkerig/klonterig. Die laatste is wel echt heel mooi.

Plaats een reactie