Deze body lotion heb ik nu alweer een tijdje, ik had hem een keer gewonnen op www.makeupinfo.nl. Ik vond het wel leuk om jullie er wat over te vertellen. De verpakking is niet zo heel groot, dus super handig om mee te nemen!


De verpakking is zoals ik al zei, handig om mee te nemen omdat hij niet te groot is. Verder is hij lekker roze, waar wij meiden allemaal van houden. Ik denk dat van deze body lotion ook een geurtje is, maar dat weet ik verder niet. Nu naar de body lotion zelf. Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en de geur is vrij sterk, niet dat ik het heel erg vindt maar ik denk dat er wel wat meiden zijn die de geur té sterk vinden. Hij ruikt echt heerlijk zoet en mijn huid wordt er lekker zacht van, niet super zacht maar ik merk wel verschil. Ik vind hem gewoon heel lekker ruiken en handig om mee te nemen. Ik houd echt van body lotions, dit omdat ik nogal een droge huid heb, zo kan ik weer eens kijken welke er goed voor mijn huid is en welke niet. Ik vind deze prima, maar niet zo goed dat ik hem nog eens zou kopen. Maar de geur is heerlijk!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie