Een tijdje geleden kocht ik het geurtje van Lady Gaga, namelijk Fame. Ik had Fame al voor een langere tijd op het oog, omdat ik er zulke goede dingen over had gehoord. Ik was zelf heel erg benieuwd naar de geur, dus rook ik er eens aan in de winkel. En ik was meteen om, ik moest deze geur hebben.
 Untitled2494.png
Laten we het eerst even hebben over de prachtige flacon, want die is prachtig, right?! Ik hou van de combinatie zwart en goud en laat dat nou net terug komen in deze flacon. De flacon zelf is gewoon doorzichtig en van glas, maar de vloeistof van de parfum is zwart, hoe gaaf is dat? Zodra je hem trouwens op je huid spuit, is de vloeistof weer doorzichtig.

 Untitled2495.png
Fame is voor mij een geur die ik zou omschrijven als zoet, maar toch mysterieus. Ik vind het geurtje echt heerlijk, en sinds ik hem heb, heb ik hem ook iedere dag opgehad. Ik vind hem erg geschikt voor de wat jongere vrouw. Het is een verleidelijke, sensuele geur.
 Untitled2496.png
De geur is gebaseerd op de Belladonna geur. Dit extract zit er niet echt in, maar is wel nagebootst. De parfum ruikt een beetje kruidig, maar de geur verandert steeds heb ik het idee. Na een tijdje ruikt hij veel zoeter.  Untitled2497.png
Iets wat ik zeker weet, is dat dit mijn favoriete nieuwe geur is. Ik hou van het duister wat zich in Fame schuilt. Een heerlijke geur en mocht je hem nog niet geroken hebben, dan moet je dat zeker eens doen! Er zijn ook nog body lotions en shower gels verkrijgbaar in de geur.

 

Lady Gaga Fame Eau de parfum 30 ml – € 29,50
Lady Gaga Fame Eau de parfum 50 ml – €39,50
Lady Gaga Fame Eau de parfum 100 ml – €69,50

Er zijn nu ook verschillende cadeausets verkrijgbaar.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Oh men, ik moet serieus nog steeds een keer ruiken hoe hij ruikt. Ik ben echt zo benieuwd! De flacon is inderdaad echt heel mooi 🙂

  2. Hij ruikt zó lekker! Ik wil em dan ook nog steeds heel graag hebben, wie weet onder de kerstboom 😉

  3. Ik vond hem erg lekker ruiken, maar mocht hem van mezelf niet kopen, omdat ik niet heel vaak parfum gebruik en ik nog genoeg heb staan haha 🙂

  4. Hij ziet er mooi uit zeg! Binnenkort maar eens even aan ruiken. Hoe jij ‘m beschrijft klinkt ie iig al erg lekker 🙂

Plaats een reactie